Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η τηλεοπτική Αργυρώ που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Σασμός», έδωσε το μεγαλύτερο spoiler για την ερωτική σχέση της ηρωίδας που υποδύεται με τον Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης).

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Γιατί όλοι μιλούν για την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μετά την πρεμιέρα της σειράς

«Η σχέση της με τον Αστέρη κάποια στιγμή φαντάζομαι ότι θα μαθευτεί. Αυτή η σχέση θα έχει μέλλον αλλά θα δούμε μέχρι πότε και υπό ποιες συνθήκες» αποκαλύπτει η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ενώ αποκάλυψε ότι η τηλεοπτική της μητέρα δεν θα μάθει σύντομα το μυστικό της. «Η Μαρίνα, η τηλεοπτική μου μητέρα, δεν θα μάθει σύντομα αυτό το μεγάλο μυστικό» λέει.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο

Σασμός: Η βασική ιστορία

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση. Αυτό ουσιαστικά πραγματεύεται η νέα δραματική σειρά του Alpha, της οποίας κορμό αποτελεί το επιτυχημένο ομότιτλο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη.

Σασμός είναι η συμφιλίωση των δύο αντιμαχόμενων για να μη συνεχιστεί η αιματηρή αναμέτρηση της βεντέτας. Η ιστορία, λοιπόν, εκτυλίσσεται στην Κρήτη, σε σενάριο Β. Χ. Σπηλιόπουλου και σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου.

Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA