Μενού
  • Α-
  • Α+

O Σασμός, η νέα δραματική σειρά του Alpha, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (6/9) με διπλό επεισόδιο, κερδίζοντας αμέσως το τηλεοπτικό κοινό. Η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο έφτασε στο 26,2%, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως ένα καλό σενάριο, αλλά και ένα καστ γεμάτο ταλαντούχους ηθοποιούς, είναι ικανά να κάνουν τον κόσμο να αγαπήσει και πάλι την τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Αστέρης και Αργυρώ για πρώτη φορά σε απόσταση αναπνοής

Σασμός, η βασική ιστορία

https://www.instagram.com/p/CROo9-nrxEx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη  σύγκρουση. Αυτό ουσιαστικά πραγματεύεται η νέα δραματική σειρά του Alpha, της οποίας κορμό αποτελεί το επιτυχημένο ομότιτλο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη.

Σασμός είναι η συμφιλίωση των δύο αντιμαχόμενων για να μη συνεχιστεί η αιματηρή αναμέτρηση της βεντέτας. Η ιστορία, λοιπόν, εκτυλίσσεται στην Κρήτη, σε σενάριο Β. Χ. Σπηλιόπουλου και σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου.

Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας  παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η ηθοποιός που αποθέωσε το Twitter

https://www.instagram.com/p/CTSkIPgohCg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως είπαμε ο Σασμός αποτελείται από σπουδαίο καστ. Από γνωστούς ηθοποιούς, με μεγάλη καριέρα όπως ο Τάσος Νούσιας, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαρία Τζομπανάκη και άλλους. Εκείνη, όμως, που κατάφερε να κερδίσει αμέσως το κοινό και να γνωρίσει την αποθέωση από το Twitter ήταν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία υποδύεται την Αργυρώ Βρουλάκη στον Σασμό.

Η νεαρή ηθοποιός έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης - Καρόλου Κουν, ενώ εδώ και περίπου έξι χρόνια είναι ενεργή στην τηλεόραση και το θέατρο. Το μεγάλο «μπαμ», βέβαια, το έκανε το 2019 με τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες.

https://www.instagram.com/p/CH2xjhql0PQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκεί είχε τον ρόλο της Θεοδοσίας Σεβαστού, η οποία σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της σειράς. Επόμενος μεγάλος ρόλος που πήρε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν αυτός της Ελπίδας Γιάνναρη, της συνοδού του μοιραίου σχολικού στον Σιωπηλό Δρόμο του MEGA. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί και με το θέατρο με τελευταίο της ρόλο αυτό της Αντιγόνης σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη.

Απ’ ότι φαίνεται η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ή η Αργυρώ του Σασμού «κέρδισε» αμέσως τους τηλεθεατές με την ερμηνεία, αλλά και την όμορφη παρουσίαση της, με δεκάδες σχόλια στο Twitter να είναι αφιερωμένα σε εκείνη.

https://twitter.com/kyriakopoulosc/status/1434951738017128452?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Ch_Algi/status/1434944514964271104?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/skroutzblog/status/1434940802011172870?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/asteris_kas/status/1434927350093910016?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/trelamekordela/status/1434948809671462913?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/to_kounoupi/status/1434949281845293057?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/drosostamiri/status/1434953013786030081?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA