Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας υποψιάζεται τον παράνομο δεσμό της Άσπας στο επεισόδιο της Δευτέρας (20/9) στη σειρά «Σασμός», ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη. Ο Άγης παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Τζένη και τη Μαίρη, την ίδια ώρα που ο Αστέρης απομακρύνεται από τη Στέλλα. Πέτρος και Στεφανής έρχονται ξανά σε άγρια σύγκρουση, όσο ο Γιώργης απαιτεί από τη Θοδώρα να του εξηγήσει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Πέτρου. Ο Μαθιός ζητά από τον Αστέρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στη Στέλλα, την ώρα που η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Δανάη Παππά: «Από την πρώτη στιγμή είχα στο μυαλό μου τον ρόλο της Θεοδώρας»

Ο Αστέρης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Στεφανή, ζητώντας του να είναι καθαρός απέναντι στη Βασιλική. Ο Στεφανής κατευθύνεται με τα αγόρια στο μαντρί, ενώ ο Αστέρης αποφασίζει να μιλήσει ευθέως στη Στέλλα. Ένα όπλο οπλίζεται στα βουνά, και τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ πια τα ίδια…

Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (20/9) στη σειρά «Σασμός»

Σασμός – Spoiler: Μάρτυρας κλειδί γνωρίζει τον δολοφόνο του Στεφανή

Η συνέχεια της σειράς «Σασμός» αναμένεται συγκλονιστική, καθώς σύμφωνα με το spoiler που έδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», υπάρχει ένα πρόσωπο – κλειδί στον φόνο του Στεφανή, το οποίο γνωρίζει τον δολοφόνο του. Αποφασίζει προς το παρόν να μην μιλήσει, προκειμένου να μην ανοίξει και άλλος κύκλος αίματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA