Μενού
  • Α-
  • Α+

Η οντισιόν κοριτσιών και αγοριών για το Greece's Next Top Model συνεχίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (20/9) με τους κριτές του διαγωνισμού να γνωρίζουν την Ειρήνη Λεμπέση, η οποία σύμφωνα με τον Γιώργο Καράβα είναι το επόμενο top model της Ελλάδας. Τις εντυπώσεις έκλεψε και ο Βασίλης Παρωτίδης, ο οποίος -όπως ανέφεραν ο Γιώργος Καράβας και ο Δημήτρης Σκουλός- μοιάζει με τον περσινό νικητή του GNTM, τον Ηρακλή Τσουζίνοβ.

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Πρώην παίκτρια αυτοπροσδιορίζεται ως άφυλο μοντέλο

Η Ειρήνη στάθηκε μπροστά στους κριτές και τους άφηνες άφωνους και κυρίως τον Γιώργο Καράβα που όπως είπε δεν έχει ξαναδεί τέτοιο πλάσμα τα δύο χρόνια που είναι στο ριάλιτι μόδας του Star. Μάλιστα ανέφερε ότι του θύμισε τη Ροζάνα Γεωργίου.

Ο Άγγελος Μπράτης της ζήτησε να περπατήσει για το σόου του, ενώ η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τής πρότεινε να πάει μαζί της στο Λος Άντζελες. «Αυτό ψάχνουμε στο GNTM» πρόσθεσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, με την Ειρήνη να προκρίνεται στην επόμενη φάση με 4 «ναι». Οι χρήστες του Twitter ωστόσο διχάστηκαν καθώς υπήρξαν και κάποιοι που δεν ενθουσιάστηκαν.

https://twitter.com/shinovatis/status/1440058195527946245?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Jokerina_97/status/1440051218345119760?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/lil_sociopath93/status/1440028081180217352?ref_src=twsrc^tfw

Τις εντυπώσεις των κριτών έκλεψε και ο Βασίλης Παρωτίδης, ο οποίος είναι 19 χρονών και σπουδάζει ψυχολογία, με τον Γιώργο Καράβα και τον Δημήτρη Σκουλό να αναφέρουν ότι μοιάζει με τον περσινό νικητή, τον Ηρακλή Τσουζίνοβ. Με 4 «ναι», ο Βασίλης πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM. Οι κριτές ωστόσο του επισήμαναν να κάνει γυμναστική και να βελτιώσει το περπάτημα του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA