Μενού
  • Α-
  • Α+

Λένε πως «ο επιμένων νικά». Και στην περίπτωση της Βέρας Μακρομαρίδου, η φράση αυτή βρίσκει απόλυτο αντίκρισμα.

Η 31χρονη ηθοποιός μπορεί να έχει «φάει» με το κουτάλι το θέατρο από πολύ μικρή ηλικία, αλλά τα τελευταία χρόνια προσπαθούσε να κάνει το breakthrough και στην οθόνη. Από τα 13 της ακόμη άρχισε να μαθαίνει πράγματα για το θέατρο (ήταν στην ερασιτεχνική ομάδα εφήβων Καισαριανής), στα 18 πέρασε στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ταυτόχρονα γράφτηκε και στην Δραματική Σχολή, από την οποία αποφοίτησε στα 22 της.

Επίμονη κι εργατική, χτυπούσε πόρτες, προσπαθούσε ξανά και ξανά, παρά τα «όχι» που άκουγε, μέχρι που ήρθε τελικά η δικαίωση. Μετά το πέρασμά της από τον «Ήλιο» του ΑΝΤ1, η Βέρα Μακρομαρίδου πρωταγωνιστεί σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τον «Σασμό», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Η ιστορία αγάπης της Αργυρούς και του Αστέρη και η βεντέτα Βρουλάκηδων - Σταματάκηδων μονοπωλούν κάθε Δευτέρα με Πέμπτη (21:00) στον Alpha το ενδιαφέρον του κοινού, που σχολιάζει ανελλιπώς τα γεγονότα στο twitter, κάνοντας τη σειρά Νο1 trend.

Ωστόσο, και ο παράνομος έρωτας της Άσπας - της ηρωίδας που υποδύεται η Βέρα - και του Στεφανή είχε στραμμένα τα βλέμματα πάνω του. Τώρα, όλοι ψάχνουν να βρουν τον δολοφόνο του Στεφανή, ενώ το μυστικό τους αρχίζει να μαθαίνεται, με την Άσπα να μένει μόνη πίσω για να αντιμετωπίσει όσα συμβούν.

«Να σου πω κάτι; Και πάρ'το για καλό, γιατί αυτό θα πει επιτυχία», λέω στην Βέρα, μόλις την συναντώ - fan της σειράς, άλλωστε, πώς να το κρύψωμεν! «Πολύ μου την είχαν "δώσει" η Άσπα κι ο Στεφανής!». «Μα, είδες θράσος ρε παιδί μου;», απαντάει ευθύς αμέσως, λες κι απορεί κι η ίδια με την ηρωίδα που υποδύεται, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουμε σε γέλια. Στην όμορφη κουβέντα που είχαμε, φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, για τον «παρεξηγημένο» χαρακτήρα που παίζει και μίλησε για τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ακόμη, στάθηκε σε όλα όσα γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο, το κίνημα #MeToo, αλλά και την πολιτική. Η ίδια, άλλωστε, παίρνει (σχεδόν) πάντα θέση μέσα από τα social media της για πολλά θέματα, χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της.

Επίσης, γέννημα - θρέμμα Καισαριανιώτισσα, τόνισε πως έχει μεγάλο όνειρο να γίνει Δήμαρχος της περιοχής της, θέλοντας να βάλει το λιθαράκι της στην κοινωνία. Αφού, όμως, «χορτάσει» το θέατρο και όλα αυτά που ζει τώρα!

Περισσότερα από την ίδια, στη συνέντευξή της στο Reader

Πώς νιώθεις που συμμετέχεις στην επιτυχία της σεζόν, τον «Σασμό»;

Τώρα αρχίζω και το καταλαβαίνω. Τώρα ξεκινήσαμε και το ζω! Χαίρομαι πάρα πολύ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχω μόνο τέτοια προγράμματα από εδώ και πέρα.

Πώς είναι η καθημερινότητά σου πια με τα συνεχή γυρίσματα;

Η καθημερινότητά μου δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ. Τα τελευταία χρόνια είτε θα είχα κάποια πρόβα, είτε κάποια παράσταση, ενώ τώρα έχω γύρισμα.

Είναι η πρώτη σου δουλειά στην τηλεόραση, μετά και τον «Ήλιο», σωστά;

Με αυτή τη «μονιμότητα», ναι. Όλα τα προηγούμενα ήταν μικρές συμμετοχές σε διάφορες σειρές.

Δεν ξέρω αν βρίσκεσαι σπίτι την ώρα που προβάλλεται η σειρά, αλλά όταν είσαι, τη βλέπεις;

Προσπαθώ να βρίσκομαι σπίτι, γιατί έχω κι εγώ την αγωνία μου. Δεν έχουμε δει τίποτα μέχρι στιγμής. Νομίζω ήμουν “μπροστά” σε γυρίσματα 32 επεισοδίων, είχαν περάσει, δηλαδή, δύο μήνες που δεν είχα δει ούτε πλάνο, δεν είχα ακούσει ούτε τη φωνή μου! Οπότε, τώρα έχω την αγωνία να δω πως είναι όλα, το σύνολο, οι άλλοι συνάδελφοι... Μου φαίνεται περίεργο, δεν μου αρέσω πάντα (γέλια). Νιώθω μια αμηχανία όταν βλέπω τον εαυτό μου, γιατί όλα τα άλλα μου φαίνονται υπέροχα!

Μπαίνεις και στο twitter, για να διαβάσεις τι γράφει ο κόσμος; Κάθε φορά γίνεται Νο1 trend!

Έχει τύχει να μπω, για να δω κάτι χιουμοριστικά σχόλια που μου έχουν πει και οι φίλοι μου. Κυρίως με το θέμα του Στεφανή, γιατί γι' αυτό γράφονται τα περισσότερα. Έχει κι αυτό την πλάκα του. Μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει κάτι τραγικό ή κακό (γέλια).

Ποια είναι η άποψή σου για την Άσπα, το ρόλο που υποδύεσαι; Έχετε κάτι κοινό ή κάτι που διαφέρετε;

Εγώ την Άσπα θα την υπερασπίζομαι γενικότερα! Δεν παίζω μια ηρωίδα ελαφρών ηθών. Είναι πολύ συγκεκριμένοι οι λόγοι της που κάνει αυτά που κάνει. Άσχετα αν είναι σωστά ή λάθος. Δεν το κρίνω αυτό, απλά λέω ότι έχει τους λόγους της, τα δίκια της. Δεν την κρίνω, δεν αμφιβάλλω καθόλου για την ηθική της. Δεν μοιάζουμε ακριβώς στα πράγματα που θα επιλέγαμε να κάνουμε. Ο τρόπος μας, όμως, καλώς ή κακώς είναι πολύ κοινός. Κατά κάποιο τρόπο μοιάζουμε. Όχι στις επιλογές της ζωής, αλλά στον τρόπο που κινούμαστε.

Η Άσπα φαίνεται μια γυναίκα πολύ δυναμική κι αποφασιστική, αλλά ταυτόχρονα μένει σ' ένα γάμο που περνάει κρίση. Πώς το βλέπεις αυτό; Θα έμενες σε κάτι που θα είχε φθαρεί;

Όχι, δεν θα έμενα. Στην Άσπα, όμως, διακρίνω μια ανάγκη για οικογένεια, θα ήθελε να έχει παιδιά. Γύρισε από την Αυστραλία στην Κρήτη, για να παντρευτεί, να κάνει παιδιά και να φτιάξει το σπιτικό της. Αλλά επειδή δεν της βγαίνει αυτή η "πασιέντζα", προσπαθεί να βρει μια διέξοδο. Δεν είναι απόφαση ζωής, ότι "εγώ θα τα διαλύσω όλα και δεν με αφορά". Την αφορά. Θα ήθελε να πηγαίνει καλά ο γάμος της και να έχει και "κουτσουβελάκια". Εγώ δεν είμαι σε μια τέτοια φάση ζωής. Δεν επιζητώ ακριβώς την οικογένεια, όπως η Άσπα. Οπότε, αν εγώ είμαι καλά σε μια σχέση και τα σκυλιά μου είναι καλά, είμαι εντάξει, δεν θα ήθελα κάτι παραπάνω, γι' αυτό δεν νιώθω κι εγκλωβισμένη.

Νομίζω πως παρά τα όσα έχει «ακούσει» η Άσπα από το κοινό, πρέπει να της αναγνωρίσουμε ότι είναι μια καλή φίλη, πολύ υποστηρικτική με την Αργυρώ και το δικό της θέμα.

Νομίζω ότι έχει πολλά κομμάτια ως ηρωίδα. Θα ήταν ρηχό να εστιάζω - και εγώ και οι θεατές - στο ότι είναι μια γυναίκα που απατάει τον άντρα της. Είναι πολλά άλλα, όπως όλοι μας. Είναι καλή φίλη ναι, γιατί ακούει πραγματικά τον άλλον, είναι αισιόδοξη και βοηθητική!

Μετά τον θάνατο του Στεφανή, το «μυστικό» της Άσπας αρχίζει να μαθαίνεται. Μπορείς να μας δώσεις μια μικρή «γεύση» από το τι επιφυλάσσει η συνέχεια για εκείνη; Πώς θα αντιδράσει, ας πούμε, όταν μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος;

Ο μεγαλύτερος της φόβος επιβεβαιώνεται αργά ή γρήγορα και η Άσπα θα πάθει διάφορα... άσχημα πράγματα, έχοντας κοντά της μόνο την ξαδέρφη της, την Αργυρώ, και ένα νέο πρόσωπο, που θα μπει άμεσα στη σειρά. Περισσότερα δεν μπορώ να πω... Θα τα δείτε όλα!

Είχες καθόλου άγχος κατά τη διάρκεια των ερωτικών σκηνών με τον Τάσο Νούσια; Πώς το αντιμετώπισες;

Πάρα πολύ! Αμηχανία φοβερή! Αλλά, ευτυχώς, ο Τάσος με βοήθησε πάρα πολύ! Μού φέρθηκε προστατευτικά, σχεδόν πατρικά. Είναι πολύ ανακουφιστικό να μπορείς να εμπιστευτείς έναν πιο έμπειρο συνάδελφο και να τον ακολουθήσεις τυφλά. Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για τον σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλο, που η αισθητική του είναι αδιαπραγμάτευτη. Έχει πολύ μεγάλη σημασία σε τέτοιες σκηνές.

Στον δρόμο σε αναγνωρίζει ο κόσμος; Σε έχουν σταματήσει, για να σου μιλήσουν;

Ε, εντάξει λίγο στην Καισαριανή, επειδή με ήξεραν. Είμαι γέννημα - θρέμμα. Αν βγω στην Καισαριανή να πάρω πατάτες, γίνεται χαμός (γέλια). Ξέρουν και πολλοί ότι το προσπαθώ χρόνια. Από 18 χρονών το σπούδασα, το προσπάθησα, έπαιζα θέατρο... Γνωρίζουν λίγο την πορεία μου και τι έχω περάσει.

Ποιες ήταν οι δυσκολίες ή οι προκλήσεις που αντιμετώπισες σε αυτή την πορεία που λες;

Δεν συναντούσα ιδιαίτερες δυσκολίες στο θέατρο, γιατί κατά κάποιο τρόπο δούλευα συνέχεια. Σε μικρές παραγωγές μεν, αλλά δούλευα. Η πρώτη δυσκολία είναι ότι υπάρχουν ηθοποιοί που χορεύουν και τραγουδούν, οπότε σε μια μεγάλη παραγωγή μπορεί να απαιτείται κάτι τέτοιο, το οποίο εγώ δεν το έχω στο επίπεδο που θα το έχει κάποιος άλλος συνάδελφος πολύ καλύτερα από μένα. Το δεύτερο είναι ότι τηλεοπτικά δεν γίνονταν πάρα πολλά πράγματα. Οπότε, σε αυτά τα λίγα, που εννοείται ότι έκανα κάστιγνκ, δεν με επέλεγαν. Ξαφνικά, άνοιξε η μυθοπλασία και μαζί ένας δρόμος, θεωρώ, για να φύγουμε λίγο από τα πρότυπα ομορφιάς που όλοι ξέρουμε ότι κάπως "πρέπει" να είναι όλα κι άνοιξαν λίγο τα πεδία. Οπότε, κάπου εκεί, με είδαν ξανά σε ένα ακόμα κάστινγκ και άκουσα άλλη απάντηση αυτή τη φορά. Αντί για "όχι", άκουσα "ναι".

Πώς ένιωσες εκείνη την στιγμή;

Δεν το καταλάβα (γέλια). Με πήραν τηλέφωνο τρεις ημέρες αργότερα και νόμιζα ότι με ήθελαν για επόμενο κάστινγκ, κάτι που ήταν γνωστό σε μένα - ότι έπρεπε να περάσω δυο - τρεις φορές, δηλαδή, "μέχρι να"... Μού είπαν "έλα να μιλήσεις με τον παραγωγό". Λέω από μέσα μου “τι μπορεί να σημαίνει τώρα αυτό;”. Λέω "λογικά πρέπει να μιλήσω για τα πρακτικά". Μέχρι να πάω, όμως, στη συνάντηση, δεν ήξερα ότι έχω πάρει το ρόλο. Πήγα εκεί και μου είπαν "θα κάνεις την Άσπα" (γέλια). Ένιωσα κάπως δικαιωμένη.

Την τηλεόραση πως τη βλέπεις φέτος;

Την βλέπω πολύ ανεβασμένη! Έχει γίνει ένα πάρα πολύ καλό βήμα. Η μυθοπλασία έχει ανέβει πολύ και θα είναι μια σεζόν γεμάτη. Δεν τα φοβάμαι τα reality, αυτά υπάρχουν, αλλά πιστεύω κι ελπίζω να "φάνε τη σκόνη" μας (γέλια).

Θεωρείς ότι πέρα από την προσπάθεια, το ταλέντο, την ευφυΐα, ότι παίζουν ρόλο και οι γνωριμίες στο χώρο σου; Πιστεύεις ότι έχεις χάσει δουλειά εξαιτίας αυτού;

Ναι, αλλά όχι με την κακή έννοια. Δηλαδή, αν κάποιος ξέρει κάποιον, έχει δουλέψει ξανά μαζί του κι έχει μια σιγουριά για τη συνέπειά του και γενικά υπάρχει μια εμπιστοσύνη, μπορεί να συμβεί. Σε όλες τις δουλειές, ανεξάρτητα από το χώρο, αν σου πει κάποιος δικός σου άνθρωπος "αυτό το άτομο το εμπιστεύομαι" ή "θα σου βγάλει τη δουλειά", θα το προτιμήσεις, γιατί δεν θα μπεις σε διαδικασία ψαξίματος. Ένα μεγάλο κομμάτι είναι αυτό. Σίγουρα έχουν χαθεί πράγματα έτσι, αλλά δεν θα κάτσω να το σκεφτώ περισσότερο. Ή ας πούμε βλέπουμε και ανθρώπους που είναι συγγενείς. Ok. Εμένα ήταν άλλη η διαδρομή μου και είμαι περήφανη γι' αυτή.

Πάμε σε ένα άλλο θέμα. Προφανώς ξέρεις όλα όσα έχουν συμβεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη, το #MeToo... Θεωρείς ότι ο χώρος σας μπορεί να «πληγεί» από αυτό ή δεν θα επηρεαστεί; Γιατί οι απόψεις διίστανται λίγο σε αυτό το κομμάτι.

Ήταν πολύ καλή η στιγμή που έγινε όλο αυτό. Θεωρώ ότι μόνο καλό έχει να φέρει. Να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Δεν ήταν "κακό" αυτό που έγινε για το χώρο μας, γιατί και αυτοί που είχαν τέτοιες "στάσεις" μπορεί να συμμορφωθούν, ενώ και αυτοί που έχουν πραγματικά αδικήματα στην πλάτη τους, είναι αυτή τη στιγμή στη φυλακή. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έρθει, αλλά καλώς έγινε και μακάρι όποιο τέτοιο προβληματικό στοιχείο υπάρχει στο χώρο, να φεύγει σιγά σιγά.

Με την απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να σταματήσουν να παίζουν σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη συμφωνείς; Γιατί υπάρχει και η άποψη πως «δικάζονται» μαζί κι οι υπόλοιποι ηθοποιοί που έπαιζαν στην εκάστοτε σειρά, καθώς έπαιρναν κάποια λεφτά από τις επαναλήψεις.

Είναι λίγο περίεργο αυτό με τους άλλους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζί του στην ίδια σειρά. Αλλά από την άλλη, αυτό θα το κρίνει το κάθε κανάλι. Η αλήθεια είναι πως δεν ζει κανένας από τις επαναλήψεις, οπότε, αν μπορούμε να τοποθετηθούμε με σαφήνεια ότι διαφωνούμε με αυτό... Αν αυτό είναι ένα δείγμα, ε, ας το θυσιάσουμε! Οι σειρές του έχουν παίξει αρκετά σε επαναλήψεις κι έχει μια καριέρα που δεν αναιρείται, αλλά πρέπει να σταματήσει, να μην υπάρχει αναπαραγωγή. Οπότε, ας τελειώνει αυτή η κατάσταση.

Εσύ έχεις πέσει ποτέ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ή εκφοβισμού γενικότερα;

Όχι. Κακοποιητική συμπεριφορά, να είναι ο άλλος πολύ προσβλητικός, παρεμβατικός, να μην συμπεριφέρεται ωραία, να εκφράζεται άσχημα πολύ κι απότομα, ναι. Αλλά όχι στο σεξουαλικό κομμάτι, καθόλου. Νομίζω πως δεν υπάρχει ηθοποιός, άνδρας ή γυναίκα, που να μην έχει δεχθεί αγενέστατη συμπεριφορά από κάποιον ανώτερό του, όσον αφορά το θέατρο - γιατί στην τηλεόραση τώρα μπήκα - συνέβαινε πολύ.

Και πώς το διαχειρίζεσαι;

Εγώ είμαι από αυτούς που απαντάω, τσακώνομαι. Σε άλλη περίπτωση, μπορείς να φύγεις κι από την παράσταση. Μπορείς να το κάνεις και είναι θεμιτό. Μια φορά το έκανα αυτό και άλλη τσακωνόμουν σχεδόν για όλη τη σεζόν.

Δεν σκέφτηκες, δηλαδή, ότι μπορεί να χάσεις τη δουλειά;

Όχι, όχι, διαφωνούσα κανονικότατα! Μπορεί να συμβεί. Αν κάποιον, όμως, τον επηρεάζει πολύ, είναι καλύτερα να φύγει, να κάνει κάτι άλλο, τουλάχιστον για εκείνη την περίοδο.

Έχω δει πως παίρνεις θέση και στα social media για διάφορα θέματα, και για πολιτικά και για κοινωνικά... Έχεις πρωταγωνιστήσει και σ' ένα βίντεο τον προηγούμενο Μάρτιο για την Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας...

Αυτό το βίντεο να ξέρετε, με έβγαλε από την κατάθλιψη της καραντίνας! Είναι από απόσπασμα από την παράσταση "Άλμανακ" που είχαμε παίξει, της Μαριάννας Κάλμπαρη. Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας και το #MeToo, με δική μου πρωτοβουλία. Ήθελα πολύ να γίνει αυτό το βίντεο! Παίρνω θέση, γιατί γίνονται τραγικά πράγματα. Μέσα σε δύο χρόνια έχουμε δει πάρα πολλά και μόνο άσχημα. Οπότε, πόσο να μην πάρεις θέση; Πώς να μείνεις ένας ουδέτερος καλλιτέχνης, για να μην επηρεάσεις; Τι να μην επηρεάσω; Δεν τοποθετούμαι για πράγματα που δεν ξέρω, δεν λέω κάτι ας πούμε για την επιστήμη, για το αν είναι καλό ή όχι το εμβόλιο. Ό,τι αφορά, όμως την πολιτική, νόμους που περνάνε "νύχτα" και κυρίως στον πολιτισμό, που έχει μόνο πληγές τα τελευταία δύο χρόνια, ε, να μην πούμε κάτι; Αφού το ζούμε! Ok, είμαι στο ποσοστό των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή δουλεύει, αλλά δεν λέει κάτι αυτό; Νομίζω ότι η πρόθεση είναι οριακά να μην υπάρχει ο πολιτισμός.

https://www.youtube.com/watch?v=Y9wuk_wtqew

Αν σου δινόταν η ευκαιρία, θα έμπαινες ποτέ στην πολιτική; Που θα είχες κι ένα βήμα για να αλλάξεις κάτι, είτε στον κλάδο σου, είτε γενικά.

Τώρα αυτά τα έχω πει στους φίλους μου και θα με κοροϊδεύουν (γέλια). Έχω πει ότι αν "χορτάσω" πολύ το θέατρο, θα γίνω Δήμαρχος Καισαριανής, αλλά δεν έχω πει με ποια παράταξη (γέλια). Περιμένετε περίπου 20 χρόνια και θα σας πω!

Τι είναι αυτό που θα ήθελες να αλλάξει γενικά στην κοινωνία μας;

Η αλληλεγγύη. Όσες φορές έχει λειτουργήσει αυτό, όπως με τους πυρόπληκτους, έχει φέρει ομορφιά στον κόσμο. Σώζει καταστάσεις. Αυτό θεωρώ ότι λείπει. Είμαστε λίγο διχασμένοι, ταλαιπωρημένοι... Νομίζω πως όταν συμπλέει ένα μεγάλο μέρος της ανθρώπινης κοινωνίας, τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Όταν με κάποιο τρόπο είναι όλοι λίγο ευχαριστημένοι και δεν κοιτάει ο ένας να "φάει" τον άλλον. Και σε άλλες χώρες είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Και δεν εννοώ απολιτίκ, αλλά από θέση να είμαστε έτσι.

Πιο πριν ανέφερες και κάτι για σκυλάκια. Έχεις;

Αμέ! Έχουμε δύο σκυλάκια με τον σύντροφό μου, τη Ρέλικα και τον Θύμιο. Είναι και τα δύο αδέσποτα, ημίαιμα ,μεγαλόσωμα, περίπου ίδιας ηλικίας. Είναι τρελό πως έδεσε έτσι αυτή η τετράδα, καθώς είχε ο καθένας τον σκύλο του, πριν καν γνωριστούμε! Με έναν τρόπο είμαστε γονείς. Είμαι πολύ κατά της αγοραπωλησίας των ζώων, οπότε, σε κάθε περίπτωση, θα επέλεγα ένα τόσο αγαπησιάρικο αδεσποτάκι.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;

Όχι Δήμαρχο Καισαριανής, γιατί αυτό θα γίνει σε 20 (γέλια). Τον φαντάζομαι πολύ γεμάτο και με πάρα πολύ θέατρο. Δεν ξέρω αν θα έχω τις ίδιες αντοχές, να είμαι σε πολλές δουλειές ταυτόχρονα, ένα γύρισμα εδώ, μια πρόβα εκεί. Το πόσο "σκορπιζόμαστε" στον καλλιτεχνικό χώρο είναι ένα γεγονός, μέχρι να καταφέρεις κάτι που θέλεις. Γενικά, θα ήθελα να παίζω Τετάρτη με Κυριακή, σε μία πολύ φανταστική παράσταση, σε ένα πολύ κεντρικό θέατρο. Από προσωπικής απόψεως, μπορώ να με φανταστώ μανούλα, μπορεί και να μην με φανταστώ. Όπως προκύψει (γέλια)!

Βέρα Μακρομαρίδου Social Media: Facebook | Instagram

«Σασμός», Δευτέρα-Πέμπτη 21:00, Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA