Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Βελισσάρης συμμετέχει μαζί με την Super Κική στο J2US, το μουσικό show με τον φιλανθρωπικό σκοπό που έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου (25/9) και μας χάρισε μία ιδιαίτερη στιγμή. Ο Νίκος Κοκλώνης του ζήτησε να τραγουδήσει το «πάρε το σκάνια» και ο Γιώργος Βελισσάρης δεν του χάλασε το χατίρι. Τότε λοιπόν η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη δεν αντιστάθηκε και χόρεψε τσιφτετέλι.

Διαβάστε ακόμη: J2US - Δήμητρα Κατσαφάδου: Η παρουσία έκπληξη και το ντουέτο με την Ελένη Δήμου

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

J2US: Ετοιμόγεννη ανέβηκε στη σκηνή η Κατερίνα Στικούδη - Είναι στον ένατο μήνα

Tην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Κατερίνα Στικούδη που σε μερικές ημέρες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που περιμένει να έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη, έκανε το βράδυ του Σαββάτου την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα, καθώς είναι η παρουσιάστρια των παρασκηνίων στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο J2US του Alpha.

Φορώντας ένα μοβ στενό φόρεμα που άφηνε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να φαίνεται, φυσικά και τράβηξε τα βλέμματα, με τον Νίκο Κοκλώνη να την καλωσορίζει με πολλή χαρά. Η παρουσιάστρια υποσχέθηκε ότι θα μας μεταφέρει τον παλμό των backstage και θα μας ενημερώνει για την κινητικότητα των social media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA