Μενού
  • Α-
  • Α+

Δοκιμασία αποχώρησης είχε το επεισόδιο της Τρίτης (28/9) στο GNTM 4 και τα μοντέλα του ριάλιτι του Star κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα κόνσεπτ με αρκετό ρομαντισμό, καθώς έπρεπε να εκφράσουν με τις πόζες τους τον νεανικό έρωτα. Οι 20 παίκτες του ριάλιτι μόδας του Star στο επεισόδιο της Τρίτης βρέθηκαν μαζί με τους τέσσερις κριτές, Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Γιώργο Καράβα στην ταράτσα ενός θερινού σινεμά. Αρχικά ο Γιώργος Καράβας και η Ισμήμη Παπαβλασοπούλου μέσα από ένα βίντεο κλιπ  έδειξαν τι περιλαμβάνει η φωτογράφιση. Σε αυτό, ο Γιώργος Καράβας και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αναπαριστούν τη λαχτάρα και την επιθυμία της ανθρώπινης επαφής, που τόσο στέρησε η εποχή του κορονοϊού και του εγκλεισμού.

Διαβάστε ακόμη: GNTM 4: Το καυτό κινηματογραφικό φιλί Καράβα και Ισμήνης

Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, χωρίστηκαν σε ζευγάρια και προσπάθησαν να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στο top20, καθώς φωτογραφίζονται στο φακό του Κοσμά Κουμιανού.

Κάποια από τα ζευγάρια έδειξαν να έχουν καλή χημεία στη φωτογράφιση και κάποια άλλα όχι τόσο. Στο τέλος της φωτογράφισης, ο Δημήτρης Σκουλός ανέφερε ότι η Άννα με τον Θάνο και η Όλγα με τον Αγγαίο ήταν τα ζευγάρια που κέρδισαν τους κριτές, με νικητές να αναδεικνύονται η Άννα με τον Θάνο.

Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν του Θοδωρή και της Ιωάννας αλλά και του Γιάννη και της Στέλλας, με τους δύο τελευταίους να «σώζονται» από τους συμπαίκτες τους. Ανάμεσα στον Θοδωρή και στην Ιωάννα, την χειρότερη λήψη την είχε η Ιωάννα, η οποία αποχώρησε πρώτη από το GNTM.

GNTM 4: Δείτε όλες τις φωτογραφίσεις των παικτών

GNTM 4: Οι εντάσεις και η αντίδραση της Ζενεβιέβ

Από το επεισόδιο της Τρίτης (28/9) δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Ορισμένα από τα υποψήφια μοντέλα εμφανίσθηκαν να μην είναι ευχαριστημένα με τις συνθήκες διαβίωσης στο νέο σπίτι του Greece’s Next Top Model. Οι παίκτες περίμεναν να μπουν σε μια βίλα με πισίνα, και τελικά βρέθηκαν σε έναν ενιαίο χώρο, όπου αντί για κρεβάτια είχαν ράντζα για να κοιμηθούν, η κουζίνα απείχε πολύ από όσα είχαν σκεφτεί. Όλο αυτό ήταν ένα «μάθημα» που θέλησαν να δώσουν στα υποψήφια μοντέλα, ωστόσο οι αντιδράσεις τους εκνεύρισαν ιδιαιτέρως την Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία δεν μάσησε τα λόγια της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA