Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι «Αγριες Μέλισσες» έκαναν δυνατή επιστροφή και τα πρώτα επεισόδια του Γ΄ κύκλου συζητήθηκαν για τη γρήγορη πλοκή τους καθώς και τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών. Το βράδυ της Δευτέρας (4/10) το 5ο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 μας δείχνει την αγωνία που επικρατεί στο σπίτι της Ελένης και όχι μόνο, καθώς εκείνη με τη βοήθεια όλων ψάχνει τον Λάμπρο, με τον Προκόπη και τον Μπάμπη που αγνοούνται. Ο Κυριάκος τρελαμένος κατηγορεί τον Παναγιώτη ενώ ο Άγγελος παρά τις αντιρρήσεις του Νέστορα πάει να ερευνήσει την καλύβα. Εκεί όμως θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Διαβάστε ακόμη: Το τρολάρισμα του Σασμού στις Άγριες Μέλισσες δείχνει ότι η ελληνική TV μπορεί να γίνει και έξυπνη

Ο Ακύλας είναι ακόμα εξαγριωμένος από το γεγονός που σόκαρε τόσο τη δική του οικογένεια όσο και τους Σεβαστούς το προηγούμενο βράδυ, ζητάει απ’ τον Ντούνια να βρει τους υπεύθυνους. Ο Μελέτης ζητάει απ’ το Δούκα να φιλοξενήσει την Κορίνα και την οικογένεια της στο Διαφάνι προκαλώντας τον εκνευρισμό της Μυρσίνης που δεν αντέχει άλλο την ηττοπάθεια του Δούκα.

https://www.instagram.com/p/CUYKgSYoOOe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Αγριες Μέλισσες», ο Νικηφόρος τους επισκέπτεται και τους κατηγορεί πως κρύβονται πίσω απ’ τους εκβιασμούς του Καλογερά. Είναι αποφασισμένοι με τον Κωνσταντή να καταθέσουν στο δικαστήριο με κίνδυνο να χάσουν το μαγαζί τους. Μια αναπάντεχη πρόταση όμως από τον Νώντα ίσως τους σώσει. Η Δρόσω γνωρίζει τον Λευτέρη Μεγαρίτη που γοητεύεται από την ομορφιά της, ενώ μια έκπληξη περιμένει τον Μελέτη στο αρχοντικό των Σεβαστών.

Αγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (4/10)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA