Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο οποίος υποδύεται τον «Ντόντο» στη σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι» του Θοδωρή Παπαδουλάκη, μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και την κάμερα του «Τι Λες Τώρα!» για τη συμμετοχή του στη μεταφυσική περιπέτεια μυστηρίου του σταθμού. Ο 26χρονος μιλά για τον ρόλο του και αποκαλύπτει ότι δεν έχει περάσει την ταλαιπωρία του ρόλου που υποδύεται, ενώ αναφέρει ότι έχει λάβει πολλά μηνύματα αγάπης από το κοινό.

Διαβάστε ακόμη: Κομάντα και Δράκοι: Η εξαιρετική ερμηνεία του Λευτέρη Κοκογιαννάκη που δεν είναι καν ηθοποιός

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να πρωταγωνιστώ σε μία σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Στην τηλεόραση είναι η πρώτη φορά που παίζω, μικρός είχα παίξει θέατρο στα Χανιά. Για τη συμμετοχή μου στη σειρά, ευχαριστώ την Αρχόντισσα Κοκοτσάκη, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο ρόλος αυτός είναι γάντι. Κάναμε άλλα 2 - 3 δοκιμαστικά και από τότε είμαστε από τον Ιούνιο στα γυρίσματα. Εχω πάρει πολλά μηνύματα και τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου! Το πιο βασικό μήνυμα είναι η αγάπη τους. Να βλέπεις ένα ολόκληρο συνεργείο… Είναι δεύτερη οικογένεια για μένα. Σαν Λευτέρης δεν έχω περάσει την ταλαιπωρία του Ντόντου. Βάζω το 100% των δυνάμεων μου για να τον υποδυθώ και να τον κάνω καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Ποιος είναι ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης τώρα, είναι ένας 26χρονος νέος από την Κρήτη, ο οποίος έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων και είναι ΑΜεΑΔεν είναι καν ηθοποιός. Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με το Νησί και βρίσκεται πίσω κι από το Κομάντα και Δράκοι, έδωσε στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη την ευκαιρία να υποδυθεί τον Ντόντο στη σειρά και δικαιώθηκε.

Ο ρόλος και η ερμηνεία του νεαρού Λευτέρη ήταν από τα highlights της πρεμιέρας στο MEGA. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός πως το Twitter τον χειροκρότησε έντονα.

https://twitter.com/tislolostefani/status/1440776722488561681?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Winpo_Pluma/status/1440780441561165827?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/KonstantinosKen/status/1440779749119324176?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/petroulagiannou/status/1440778204172619784?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/AGAPOULIS85/status/1440773451485102090?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Anna_Arambatzi/status/1440780998304698381?ref_src=twsrc^tfw

Κομάντα και Δράκοι: Η υπόθεση της σειράς

Ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη. Εκεί, η οικογένεια αναζητά μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας. Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Ο ίδιος μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις μέσω αστρικών προβολών και γίνεται μάρτυρας γεγονότων που συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους. Όλα αυτά τα μοιράζεται με τα «Κομάντα», μια παρέα ντόπιων παιδιών της οποίας γίνεται μέλος. Η αποστολή τους είναι να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια.

Κομάντα και Δράκοι: Ο ρόλος του «Ντόντου»

Ένα παράξενο αγόρι με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του. Ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου. Ένα ευαίσθητο παιδί που οι ιδιαίτερες ικανότητές του, μόνο προβλήματα του δημιούργησαν, αφού οι συγγενείς του, οι Δράκοι, τον εκμεταλλεύονται και τον κακομεταχειρίζονται. Το μεγάλο του όνειρο είναι να φύγει από το χωριό και να επισκεφθεί τον πύργο του Άιφελ

    Google News

    Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

    BEST OF LIQUID MEDIA