Μενού
  • Α-
  • Α+

Οσοι συμμετέχουν στο GNTM γνωρίζουν ότι το makeover είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας, ενώ όσοι παρακολουθούν το ριάλιτι μοντέλων περιμένουν με μεγάλη αγωνία αυτή τη στιγμή. Το βράδυ της Τρίτης (5/10) αγόρια και κορίτσια που συμμετέχουν στο GNTM 4 ετοιμάστηκαν για τις αλλαγές στα μαλλιά τους, που σε άλλους ήταν μεγαλύτερη και σε άλλους μικρότερη.

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Η αποχώρηση της Στέλλας και η ερμηνεία του Καράβα - Αποθεώθηκε ο Ναπολέων

Τα τελικά looks -για πρώτη φορά- παρέμειναν μυστήριο, με τα ανυποψίαστα μοντέλα να χωρίζονται σε αγόρια-κορίτσια και να προσπαθούν να μαντέψουν τι συμβαίνει, καθώς ξυριστικές μηχανές, ψαλίδια και βαφές πήραν «φωτιά»! Κάποιοι είχαν άρνηση και άλλοι ενθουσιασμό για τη νέα τους μοντελική ταυτότητα. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας βρέθηκαν εκεί, τόσο για να εποπτεύσουν τη διαδικασία, όσο και για να βάλουν τάξη όταν κάποιοι «λυγίζουν» συναισθηματικά υπό το βάρος της αλλαγής.

Οι παίκτες του τέταρτου κύκλου του ριάλιτι μοντέλων του STAR αφέθηκαν στα χέρια των hair experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα για τις αλλαγές. Από τις μεγαλύτερες αλλαγές στα κορίτσια έκαναν η Μελίνα που έκανε ξανθό κοντό αγορέ, καθώς και η Ραφαέλα, η παίκτρια που γνωρίσαμε με ράστα και έκανε το πιο ανατρεπτικό κούρεμα στιλ Ριάνα. Από τα αγόρια, άλλαξε πολύ ο Βασίλης που κουρεύτηκε αρκετά αλλά και ο Ναπολέων που έγινε ξανθός.

GNTM 4: Δείτε το makeover των μοντέλων 

GNTM 4 - Ειρήνη: «Θέλω να φύγω! Δεν είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω αυτή την αλλαγή»

Το κορίτσι που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές από την πρώτη στιγμή και να πάρει το Golden Pass, η 19χρονη Ειρήνη, τα βρήκε σκούρα στο Makeover και θέλησε να αποχωρήση από τον διαγωνισμό μόδας γιατί φοβάται να αντιμετωπίσει αλλαγές στο look της. Τελικά, η μικρή αλλαγή που έγινε στα μαλλιά της την ενθουσίασε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA