Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία από τις πρώτες φωτογραφίσεις του GNTM 4, στην οποία το θέμα ήταν η «επαφή», είδαμε ένα ζευγάρι παικτών να έρχεται πραγματικά κοντά. Ο λόγος για τον Αγγαίο Ποθητό και την Όλγα Ντάλλα, οι οποίοι τα πήγαν εξαιρετικά στη δοκιμασία, με τον ερωτισμό μεταξύ τους να είναι διάχυτος. Αντάλλαξαν μάλιστα και μερικά φιλιά πάνω στο σετ, μπαίνοντας για τα καλά μέσα στο κόνσεπτ. 

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Η δοκιμασία με «άρωμα» Κούβας, η αποχώρηση του Ηλία και οι αντιδράσεις για την παραμονή του Βασίλη

Το βράδυ της Δευτέρας (11/10) ο 20χρονος Αγγαίος και η 21χρονη Όλγα επιλέχθηκαν να είναι ξανά μαζί σε μια δοκιμασία του παιχνιδιού. Και πάλι τους είδαμε να είναι αρκετά ευδιάθετοι με τη συγκεκριμένη επιλογή. Γιατί; Σύμφωνα με τη γνωστή Instagrammer, Soula Glamorous, οι δύο παίκτες αποτελούν το πρώτο ζευγάρι του φετινού κύκλου στο GNTM.

«Αγγαίος-Όλγα ζευγάρι, ενώ έχει κοπέλα έξω», ανέφερε το Instagram Story που δημοσιεύτηκε σε έναν από τους πιο viral λογαριασμούς του Instagram. Tο θέμα που ανέδειξε η Soula Glamorous στο Instagram, πρόβαλλε και η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, του Open.

Στο GNTM 3 είχαμε τον Αιμιλιάνο και την Μαριαγάπη, που τρυπήθηκαν από τα βέλη του έρωτα. Φέτος, λέτε να πήραν τη θέση τους ο Αγγαίος και η Όλγα;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA