Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης φέρνουν και το πρόωρο τέλος στο «Top Chef». Ο τελικός αναμένεται να προβληθεί στις 28 Οκτωβρίου, όπου θα δοθεί και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και η θέση του θα δοθεί στο «Survivor». 

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day»: «Τα έβαλαν κάτω στον ΣΚΑΪ μαζί με τον Ατζούν, γιατί υπάρχει μια συμπόρευση σε αυτό τον τομέα, και αποφάσισαν το τέλος του “Top Chef” να είναι πρόωρο -νομίζω ότι κανείς δεν είχε μία διαφορετική άποψη από τη στιγμή που είναι ένα πρόγραμμα το οποίο κάνει πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης» είπε αρχικά η γνωστή τηλεκριτικός.

«Αποφάσισαν λοιπόν να γίνει ο τελικός κανονικά, αν και με λιγότερα επεισόδια, στις 28 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, όπου θα δοθεί και το μεγάλο έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ -θα δοθεί κανονικότατα, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Με συνοπτικές διαδικασίες, έχουν γυριστεί τα επεισόδια, θα γίνει ο τελικός και κάπως έτσι ο ΣΚΑΪ θα περάσει στο δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν» πληροφόρησε το κοινό η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία πρόσθεσε ότι το ριάλιτι μαγειρικής θα αντικατασταθεί από κάποιο ξένο πρόγραμμα μέχρι να αρχίσει το «Survivor 2022» εσπευσμένα, πριν από τα Χριστούγεννα.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA