Μενού
  • Α-
  • Α+

Με το κλίμα της εποχής συμβάδισε η παρασκευιάτικη εκπομπή (15/10) του Love It στον ΣΚΑΪ. Μιας και τα ακραία φαινόμενα του Μπάλλου σιγά σιγά θα αποχωρήσουν και μετά τις βροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους τα σαλιγκάρια, οι υπεύθυνοι της εκπομπής είπαν να τα φέρουν στο πλατό και να τα γνωρίσουν στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: H φωτογραφία που «φούντωσε» τις φήμες για τη νέα της σχέση

Καλεσμένη της εκπομπής ήταν μία αισθητικός, η οποία ανέλαβε να εξηγήσει στο κοινό τα οφέλη της θεραπείας ομορφιάς με τη βοήθεια σαλιγκαριών. Όχι, όμως, όποιων κι όποιων σαλιγκαριών, αλλά των τεραστίων διαστάσεων αφρικανικών σαλιγκαριών ονόματι Αχατίνα.

Για να παρουσιάσει σωστά τη συγκεκριμένη θεραπεία, βέβαια, χρειαζόταν κι ένα μοντέλο. Κι αυτό τον ρόλο ανέλαβε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του Love It ξάπλωσε στο ειδικό κρεβάτι, με την ειδικό να αρχίζει να απλώνει τα σαλιγκάρια πάνω στο πρόσωπό της.

Εκείνα με τη σειρά τους πασάλειψαν την ξανθιά παρουσιάστρια με το ευεργετικό σάλιο τους, σε μία από τις πιο περίεργες εικόνες που είδαμε σήμερα (15/10) στην ελληνική τηλεόραση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA