Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης που υπογράφουν την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες» για πρώτη φορά διαψεύδουν δημοσίευμα για τη συνέχεια της σειράς. Μέσα από τα social media, οι δημιουργοί της σειράς διέψευσαν το δημοσίευμα που σχετίζεται με την εξέλιξη της πλοκής στις «Αγριες Μέλισσες».

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Ο Δούκας θα βρεθεί μπροστά σε μια τρομερά δυσάρεστη εξέλιξη

Σύμφωνα με το okmag.gr, από τα επόμενα επεισόδια θα δούμε αλλαγή στο σενάριο. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι σεναριογράφοι έχουν αλλάξει την πλοκή της σειράς στα επόμενα επεισόδια, με στόχο να επικεντρωθούν στις ερωτικές σκηνές μεταξύ των πρωταγωνιστών και λιγότερο στα γεγονότα της Χούντας.

Οι σεναριογράφοι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αποφάσισαν να αλλάξουν την πλοκή, να περιορίσουν τις ιστορικές αναφορές και να αναπτύξουν περισσότερο τις ερωτικές ιστορίες αλλά και τις αισθησιακές σκηνές των πρωταγωνιστών της σειράς, αφού γνωρίζουν καλά πως αυτό που θέλουν τελικά να δουν οι τηλεθεατές.

Το okmag.gr αναφέρει επίσης, επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες, ότι θα εξελιχθεί ακόμη μια ερωτική ιστορία, αυτή της Μυρσίνης με τον Ακύλα, που θα φλερτάρει παράλληλα με την Βιολέτα. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι το μοναδικό ερωτικό τρίγωνο αφού ένας ακόμη παράνομος έρωτας θα έρθει να αναστατώσει την συντηρητική κοινωνία του Διαφανίου.

Η απάντηση των σεναριογράφων

Η απάντηση των σεναριογράφων δεν άργησε να έρθει, αν και δεν συνηθίζουν να επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν κανένα δημοσίευμα σχετικά με τη συνέχεια της σειράς.

«Δεν συνηθίζουμε να διαψεύδουμε οτιδήποτε γράφεται για τη σειρά, εκτός αν υπάρχει λόγος. Και τώρα υπάρχει. Γιατί το παρακάτω απόσπασμα από πρόσφατο δημοσίευμα, μας καταλογίζει κάτι στο οποίο είμαστε τελείως αντίθετοι ως δημιουργοί. Όχι, δεν αλλάζει τίποτα στην πλοκή και στην ιστορία όπως την έχουμε σχεδιάσει για την τρίτη σεζόν. Τα σενάρια είναι γραμμένα για τους επόμενους τρεις μήνες, γυρίζονται κανονικά και ουδέποτε θα ακυρώναμε τον σχεδιασμό που κάνουμε μήνες τώρα με όρους τηλεθέασης. Σεβόμαστε τους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν και την ιστορία που υπηρετούμε χωρίς συμβιβασμούς τα τελευταία δύο χρόνια. #agriesmelisses #season3» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η Μελίνα Τσαμπάνη.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmelina.tsampani%2Fposts%2F1925898494244186&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA