Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμη ένα άβολο ραντεβού είχε ο Αλέξης Παππάς στο Bachelor. Ο εργένης στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (20/10) βγήκε ατομικό ραντεβού με τη Μαρία, προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα την 23χρονη παίκτρια του ριάλιτι αγάπης του Alpha. Η Μαρία προσπάθησε πάρα πολύ να εντυπωσιάσει τον Αλέξη Παππά και θέλησε να αναδείξει τις γνώσεις της! Ωστόσο, οι... φιλοσοφικές της απορίες «έκαψαν» τον Bachelor, ο οποίος έμεινε να την κοιτάει άφωνος.

Διαβάστε ακόμη: Bachelor: Χαμός και παραλίγο ξύλο - Βαριές κουβέντες από τις παίκτριες

Η συζήτηση ανάμεσά τους ξεκίνησε με την παίκτρια να δηλώνει πως είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα θέματα που αφορούν το περιβάλλον και πως έχει συμμετάσχει μάλιστα και στον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Earth».

Στη συνέχεια η 23χρονη παίκτρια παραδέχθηκε πως της αρέσει να παρακολουθεί τη διεθνή επικαιρότητα. «Αλέξη μου θέλω να ξέρεις κάποια πράγματα για μένα. Με ενδιαφέρει πολύ και η διεθνής επικαιρότητα. Άκουσες που χώρισε η Kim Kardashian με τον άνδρα της», δήλωσε η Μαρία, η οποία στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα είπε: «Θέλω να του λέω πράγματα για τη ζωή μου και τις γνώσεις μου για να με μάθει όλο και περισσότερο».

Αυτό όμως που άφησε άφωνο τον Αλέξη Παππά και έκανε τους τηλεθεατές να αισθανθούν πολύ άβολα είναι οι ατάκες της για τα αρχαία αγάλματα και τα μουσεία, αποκαλώντας μάλιστα τα αρχαία μνημεία «ερείπια».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA