Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση αφότου έγινε μητέρα πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου η Κατερίνα Στικούδη μέσα από το J2US. Μέσω skype εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής το βράδυ του Σαββάτου και αφού δέχθηκε τις θερμές ευχές για τον γιο της, περιέγραψε πώς περνάει τις πρώτες ημέρες μαζί του αλλά και πώς είναι μέχρι στιγμής ο ίδιος.

«Ξεκινάει ένα άλλο ταξίδι, μεγαλύτερο, με πολλές εμπειρίες με πολλές χαρές και είμαι πανέτοιμη να το ζήσω", δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: "Είναι πάρα πολύ καλό μωράκι, είμαστε πάρα πολύ τυχεροί, δεν κλαίει πολύ, είναι πολύ βολικός, έχω τρελαθεί. Δεν πίστευα ότι θα το ζήσω. Είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Συγκινούμαι πολύ γενικά, ενώ πριν ήμουν λίγο πιο 'σκληρή', τώρα έχω 'μαλακώσει' αρκετά, γιατί μόνο που τον βλέπω και σκέφτομαι ότι αυτό το πλασματάκι ήρθε από εμένα και τον Βαγγέλη είναι κάτι μαγικό, είναι ένα θαύμα της φύσης».

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο την Κυριακή (17/10) ένα υγιέστατο αγοράκι και απουσιάζει από το celebrity room του show τραγουδιού του Alpha, με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει για λίγο τη θέση της αντικαθιστώντας την.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA