Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ (James Michael Tyler), ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του στη σειρά «Τα Φιλαράκια» (Friends) ως «Γκάνθερ» στο καφέ Central Perk στο οποίο σύχναζαν οι ήρωες της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς. Ο «Γκάνθερ» έδωσε μακρά «μάχη» με τον καρκίνο, όταν διαγνώστηκε το 2018 στον προστάτη του. Στη συνέχεια έκανε μετάσταση στα οστά και δυστυχώς ο James Michael Tyler πέθανε σε ηλικία 59 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Τα Φιλαράκια: Πέθανε o «Γκάνθερ» σε ηλικία 59 ετών – Ο James Michael Tyler είχε καρκίνο

Ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ είχε ανακοινώσει ότι έπασχε από καρκίνο στον προστάτη και είχε δηλώσει στον Craig Melvin του TODAY ότι η διάγνωση καθυστέρησε, η ασθένεια προχώρησε και σε άλλα μέρη του σώματος και ο ίδιος υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία. Στη συνέντευξή του εμφανίστηκε πολύ συνειδητοποιημένος, με τις ευχές χιλιάδων οπαδών του να τον συνοδεύουν. «Διαγνώστηκα με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη, ο οποίος είχε εξαπλωθεί στα οστά μου. Αντιμετωπίζω αυτήν τη διάγνωση σχεδόν τα τελευταία τρία χρόνια… Είναι στο στάδιο 4 (τώρα). Καρκίνος στο τελικό στάδιο. Άρα ξέρετε, πιθανότατα θα με νικήσει».

https://twitter.com/TODAYshow/status/1406957851847892992?ref_src=twsrc^tfw

Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ: Το συγκινητικό αντίο από «Τα Φιλαράκια»

Η Τζένιφερ Ανιστον αποχαιρέτισε τον Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ μέσω Instagram εκφράζοντας τη θλίψη της για τον θάνατό του. «Τα Φιλαράκια δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα. Σ' ευχαριστώ για το γέλιο που χάρισες στη σειρά και στις ζωές όλων μας. θα μας λείψεις πολύ». Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις 10 σεζόν της αμερικανικής τηλεοπτικής κωμωδίας, ο «Γκάνθερ» λάτρευε την «Ρέιτσελ Γκρην» που υποδυόταν η Τζένιφερ Ανιστον.

https://www.instagram.com/p/CVb2XjnsUNA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το αντίο της είπε και η «Μόνικα Γκέλερ» η κατά κόσμον Κόρτνεϊ Κοξ: «Το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που έδειχνες κάθε μέρα στο σετ είναι η ευγνωμοσύνη που νιώθω που σε γνώρισα. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζέιμς».

https://www.instagram.com/p/CVb4azULEYW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το δικό της αντίο είπε και η «Φοίβη Μπουφέι» στον «Γκάνθερ». Η Λίζα Κούντροου έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram: «Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ θα μας λείψεις. Σε ευχαριστώ που ήσουν εκεί για όλους μας».

https://www.instagram.com/p/CVb7E6cLNaR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με συγκινητικά λόγια αποχαιρέτισε και ο «Τζόι Τριμπιάνι» τον ηθοποιό. Ο Ματ Λε Μπλανκ έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram: «Γελάσαμε πολύ φίλε μου. Θα μας λείψεις. Αναπαύσου εν ειρήνη».

https://www.instagram.com/p/CVb6viUr6fz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η Warner Bros. Television θρηνεί την απώλεια του Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ενός αγαπημένου ηθοποιού και αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας των ΦΙΛΩΝ μας. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους θαυμαστές του», ήταν η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter.

https://twitter.com/FriendsTV/status/1452397247245651974?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA