Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «το Πρωινό» για τις αλλαγές που έχουν φέρει στην καθημερινότητά τους οι δίδυμες κόρες τους, τον Λευτέρη Πετρούνια, το ελληνικό #metoo, ενώ ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει αγοράσει τα δικαιώματα ενός τηλεοπτικού Show που μπορεί -όπως είπε- να αλλάξει λίγο την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: Αστρονομικά ποσά για μια ανάρτηση στο Instagram - Ο τιμοκατάλογος των επώνυμων influencers στην Ελλάδα

«Η Φάρμα ετοιμάζεται στη νέα τοποθεσία» είπε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Εχω αγοράσει τα δικαιώματα για ένα show που μπορεί να αλλάξει λιγάκι την Ελλάδα. Είναι ό,τι πιο διαφορετικό έχετε δει μέχρι σήμερα, είναι το Dragons' Den», με τη Χριστίνα Μπόμπα να δηλώνει περήφανη για εκείνον.

Ο παρουσιαστής μίλησε για τις αλλαγές που έχουν φέρει στην καθημερινότητά τους οι δίδυμες κόρες τους, τονίζοντας ότι παρά τις δυσκολίες όλα ξεχνιούνται μόλις τις κοιτάει.

Οσο για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια η Χριστίνα Μπόμπα είπε «ότι είναι μια άτυχη στιγμή που πρέπει να διαγραφεί, γιατί είναι ένας άνθρωπος που μόνο έχει τιμήσει τη χώρα μας», ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης είπε ότι «κάθε μορφή κακοποίησης και βίας, ψυχολογικής και σωματικής είναι καταδικαστέα και το κίνημα #metoo έχει κάνει την κοινωνία μας λίγο καλύτερη. Το ιντερνετικό bullying είναι καταδικαστέο και πρέπει να σταματήσει και αυτό. Ο άνθρωπος έκανε ένα στραβοπάτημα, είπε συγγνώμη, έκανε ένα λάθος, πάμε παρακάτω».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA