Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολύ δύσκολες στιγμές για τη δημοφιλή παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, καθώς η μητέρα της έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι, Σάββατο 30 Οκτωβρίου. Μάλιστα, τη δυσάρεστη αυτή είδηση την έμαθε ενώ ήταν στον αέρα της εκπομπής του Mega «Τι λες τώρα», με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον από το πλατό.

Μολονότι η παρουσιάστρια καλησπέρισε κανονικά τους τηλεθεατές μαζί με τους συνεργάτες της, σε κάποιο σημείο έγινε γνωστό πως αποχώρησε εκτάκτως από το στούντιο για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. «Επιστρέψαμε. Η Κατερίνα μας για κάποιους λόγους προσωπικούς, σοβαρούς, οικογενειακούς έπρεπε να φύγει και δεν θα είναι μαζί μας για το υπόλοιπο της εκπομπής. Εμείς όμως είμαστε εδώ μαζί σας να συνεχίσουμε τη ροή», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη απευθυνόμενη στους τηλεθεατές.

Ωστόσο, λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή, έκαναν γνωστό ότι η Κατερίνα Καραβάτου αποχώρησε γιατί ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας της. Την ανακοίνωση την έκανε η Μαρία Ηλιάκη από τον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα!» εμφανώς σοκαρισμένη: «Επειδή μας ρωτάτε για το που είναι η Κατερίνα, και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο… Τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα, η μαμά της Κατερίνας μας έφυγε από τη ζωή. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και σε αυτήν και στην οικογένειά της και να της στείλουμε την αγάπη μας. Να της πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ, ότι την αγαπάμε, τη στηρίζουμε, είναι μία ημέρα που θα θέλαμε να μην κάνουμε εκπομπή».

«Θερμά συλλυπητήρια» είπε με τη σειρά του και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Οπως ανέφεραν στον «αέρα» της εκπομπής οι οικοδεσπότες του «Τι λες τώρα», η Κατερίνα Καραβάτου ζήτησε να συνεχίσουν κανονικά με χαμόγελο και πως η ίδια έπρεπε εκτός των άλλων να ασχοληθεί με τα διαδικαστικά της υπόθεσης, καθώς είναι μοναχοπαίδι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA