Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην έναρξη της εκπομπής, «Mega Καλημέρα» σήμερα Τρίτη 2 Νοεμβρίου η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για τον Τάσο Ξιαρχό και αποκάλυψε πως λάμβανε διάφορα μηνύματα εχθές το απόγευμα. Χωρίς να θέλει να αποκαλύψει τα πάντα, η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω πώς, αλλά βρέθηκα να επικοινωνώ με τον ίδιο κατά τη διάρκεια όλης αυτής της αναζήτησης που γινόταν και από τις αστυνομικές Αρχές για τον Τάσο. Η αλήθεια είναι ότι αν υπήρξε μία αναστάτωση και στις Αρχές και στο ΕΚΑΒ μετά από κάποια μηνύματα που είχε στείλει και σε φιλικό του περιβάλλον, εμείς εδώ στο Mega το βιώσαμε ακόμα πιο έντονα αυτό, διότι και στο κινητό μου λάμβανα συνεχώς μηνύματα από τον Τάσο στο πλαίσιο μιας επικοινωνίας που είχαμε ξεκινήσει μετά το περιστατικό σε περίπτωση που ήθελε να βγει και να τοποθετηθεί. 

Ανησυχητικά μηνύματα έφταναν στο κινητό μου, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσω με το κανάλι και το κανάλι να με συμβουλέψει να επικοινωνήσω με τις Αρχές, όπως έκαναν και κάποια άλλα φιλικά του πρόσωπα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA