Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην... αντεπίθεση φαίνεται πως περνά το OPEN του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αποφάσισε να επενδύσει σε έμπειρα στελέχη της τηλεόρασης προκειμένου το κανάλι να επιστρέψει δυνατά στο παιχνίδι των τηλεθεάσεων. Ετσι, μετά την συμφωνία με τη Χρύσα Μασούρου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Προγράμματος, στο OPEN αναμένεται να μετακομίσει σύντομα και ο έμπειρος Γιάννης Λάτσιος. Το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος αναμένεται να αναλάβει τη θέση του Προέδρου στο Δ.Σ., με σκοπό να βοηθήσει με την εμπειρία του από την πολυετή συνεργασία με ΑΝΤ-1, MEGA και Alpha.

Ο πρώην σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, ήταν ο ιθύνων νους πολλών τηλεοπτικών προγραμμάτων που είχαν τεράστια απήχηση στο κοινό και στο Open TV του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει το νέο του «σπίτι» ποντάρουν πολλά στην εμπειρία του και στην μεγάλη επιρροή που έχει στα τηλεοπτικά πράγματα. Αν και δύσκολη η θέση που αναλαμβάνει, η εμπειρία του θα τον βοηθήσει να ανταπεξέλθει στη θέση που προηγουμένως κατείχε η Λουντμίλα Μποροντίνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA