Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN ξεκίνησε την Τρίτη (16/11) χωρίς τη βασική του παρουσιάστρια, μιας και η  Μπέττυ Μαγγίρα δεν βρισκόταν στο πλατό. Αντίθετα, είπε τη δική της καλημέρα σε κοινό και συνεργάτες μέσω κάμερας από το σπίτι της, αφού όπως είπε ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Διαβάστε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα vs Κατερίνα Καινούργιου: Κόντρα με αιχμηρές αναρτήσεις - «Μικρότητα, εμπάθεια»

«Ρεμάλια καλοπερνάτε; Τι έγινε; Καλημέρα. Έλειψα και αράξατε, ούτε χορευτικά, ούτε χορογραφίες. Καλημέρα στους τηλεθεατές, σε εσάς, στο κοντρόλ. Να πούμε το εξής για να μην απορεί ο κόσμος. Ο άντρας μου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊο με πολύ ήπια συμπτώματα, είναι εμβολιασμένος, μάλιστα είχε κάνει και την τρίτη δόση, αλλά δεν πρόλαβε να τον πιάσει.

Εγώ, αν και εμβολιασμένη προτίμησα και για δική σας ασφάλεια να μείνω σπίτι. Είμαι μια χαρά, είμαι πάρα πολύ καλά. Θα μείνω σπίτι για την ασφάλεια όλων σας μέχρι να κάνω το μοριακό τεστ και να είμαστε σίγουροι ότι είμαι μια χαρά για να επιστρέψω κοντά σας», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA