Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα γυρίσματα της Φάρμας έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες (συγκεκριμένα την Πέμπτη 11/11), ενώ πρόσφατα έγιναν γνωστά τα ονόματα των 18 παικτών (διάσημων και μη) που θα δούμε στον φετινό κύκλο του ριάλιτι του ΑΝΤ1. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr ήδη βγήκαν τα πρώτα «μαχαίρια», τα οποία ανάγκασαν έναν διαγωνιζόμενο σε αποχώρηση. Ο λόγος για τον Σταμάτη Γαρδέλη

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Αυτοί είναι οι 18 παίκτες του ριάλιτι του ANT1 - Πότε κάνει πρεμιέρα

Ο 61χρονος ηθοποιός, πριν καλά καλά να συμπληρωθεί η πρώτη του εβδομάδα στη Φάρμα, μπλέχτηκε σε ένα μεγάλο καυγά -για άγνωστο ακόμα λόγο- μέσα στο σπίτι, ο οποίος βγήκε εκτός ελέγχου. Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραβίασε τους όρους του παιχνιδιού με τη συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα η παραγωγή να τον ωθήσει σε αναγκαστική αποχώρηση.

Δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει κάποια προσπάθεια επιστροφής του στο ριάλιτι, μιας και η περίπτωση της αποχώρησης του Γαρδέλη (όσο αγαπητός κι αν είναι στον κόσμο) είναι ιδιαίτερη. Πάντως αν ξεκινάει με αυτό τον τρόπο η φετινή σεζόν της Φάρμας, σίγουρα θα μας χαρίσει υπέροχες στιγμές. Να σημειωθεί κάπου εδώ ότι ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι θα είναι ακόμη πιο δύσκολος για τους παίκτες σε σχέση με τον πρώτο.

Η Φάρμα με τον Σάκη Τανιμανίδη στο ρόλο του παρουσιαστή επιστρέφει τον Δεκέμβριο στον ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA