Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επεισόδιο του «Celebrity Ρουκ Ζουκ» της Κυριακής (21/11) με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια οι δύο αντίπαλες ομάδες ήταν οι συντελεστές των εκπομπών της πρωινής ζώνης του ANT1 «Καλημέρα, Ελλάδα» και «Το Πρωινό».

Διαβάστε ακόμη: Στο OPEN ο Γιάννης Λάτσιος: Αναλαμβάνει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Ωστόσο, ενώ Γιώργος Παπαδάκης και Φαίη Σκορδά έδωσαν το «παρών» μαζί με συνεργάτες τους, ο μεγάλος απών από το τηλεπαιχνίδι ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και σύμφωνα με την εκπομπή του Mega «Τι λες τώρα» μόνο τυχαία δεν ήταν η απουσία του, αφού υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο. 

Γιώργος Λιάγκας και Ζέτα Μακρυπούλια φέρονται να είναι «στα μαχαίρια» και μάλιστα, σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αλλάζουν δρόμο όταν πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο στους διαδρόμους του ANT1. 

Ο λόγος είναι, σύμφωνα με την εκπομπή του Mega το γεγονός ότι όταν πέρσι ο Γιώργος Λιάγκας γύρισε στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Το Πρωινό» στο πλάι της Φαίης Σκορδά, το ζευγάρι κάλεσε τη Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή, αλλά εκείνη αρνήθηκε να πάει, λέγοντας πως είχε ήδη βρεθεί στην εκπομπή νωρίτερα μέσα στη σεζόν. 

Επίσης, «φέτος την πήραν τηλέφωνο για να είναι από τους πρώτους καλεσμένους στην εκπομπή και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν ήθελε να πάει. Έτσι και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε ότι «αφού η Μακρυπούλια δεν έρχεται στην εκπομπή μου, δεν θα πάω ούτε εγώ στη δική της». Έπεσαν τηλέφωνα από τον ΑΝΤ1 και στις δύο πλευρές και μαθαίνω ότι αποφεύγουν να συναντηθούν ακόμα και στους διαδρόμους», όπως είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα».

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ANT1 η Φαίη Σκορδά του είπε «σε έψαχνε η Ζέτα» για να πάρει απάντηση από τον Λιάγκα «και εγώ την ψάχνω πόσα χρόνια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA