Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού του ANT1 παραχώρησε η Εύη Δρούτσα, προκαλώντας σοκ με τα όσα ξεστόμισε για τις περιπτώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη, του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και του ελληνικού metoo. Πιο συγκεκριμένα, στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή, η στιχουργός ανέφερε: «Ψιλοδιαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη».

Διαβάστε ακόμη: Σωτήρης Χατζάκης για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: «Αυτά που γίνονταν ήταν συγκλονιστικά βίαια»

«Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες «αυτός με βίασε»; Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Mπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά», συνέχισε.

Η Εύη Δρούτσα δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. «Δεν ξέρω τον Λιγνάδη και από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε «με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο». Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό», είπε, αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές του Πρωινού.

«Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…». Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει «Όχι μαμά, με βίασαν». Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo βγήκε το «σε βίασαν», πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε», κατέληξε η Εύη Δρούτσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA