Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ο επιμένων νικά» και στην περίπτωση του Αστυνόμου Κουράκου από την επιτυχημένη σειρά του Mega «η Γη της Ελιάς» φαίνεται ότι το γνωστό ρητό θα επαληθευτεί, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Ελένη».

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Πώς αντιδρά ο Στάθης βλέποντας την Ιουλία με τον αστυνόμο Κουράκο

Μετά το χωρισμό της με τον Στάθη και με τα αδέρφια της να επιμένουν, η Ιουλία θα ενδώσει στο φλερτ του Αστυνόμου, ο οποίος δεν πτοήθηκε καθόλου από την αποκάλυψη της απαγορευμένης σχέσης της με τον Στάθη και συνεχίζει να την πολιορκεί. 

Μάλιστα, το ζευγάρι θα πάει ταξίδι στην Αθήνα όπου θα περάσουν αρκετές τρυφερές στιγμές σε αντίθεση με τον Στάθη, ο οποίος όταν το μάθει, θα του κοστίσει. 

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (24/11) από το Mega η Ιουλία λέει στη Μυρτάλη πως αν και ο Στάθης είναι ο άντρας της ζωής της, έχει αποφασίσει να τον αφήσει πίσω της αφού κάτι τέτοιο θα έκανε τον Στέφανο να τη μισήσει και θα επηρέαζε τη σχέση του μαζί της. 

Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος είναι αποφασισμένος να ανοίξει το δικό του ελαιοτριβείο και ζητάει από τον Λυκούργο να γίνει ο Νομικός του Σύμβουλος, αλλά εκείνος αγωνιά για την έκβαση της απαγωγής της εγγονής του αφού δεν έχει νεότερα από τους απαγωγείς.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA