Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στην επιτυχημένη σειρά του Mega «η Γη της Ελιάς». Στο επόμενο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας (22/11) η Αθηνά ζητάει μια χάρη από το Στέφανο

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Στο νοσοκομείο η Μυρτάλη - Χειροτερεύει η κατάστασή της

Θέλει να πείσει τη Μυρτάλη να δεχτεί το 25% της επιχείρησης από το μερίδιό της που θέλει να της παραχωρήσει σα μια κίνηση καλής θέλησης για να την εξασφαλίσει αν και εκείνος είναι επιφυλακτικός κατά πόσο θα μπορέσει να την πείσει ότι είναι για το καλό της.

Εν τω μεταξύ η Αθηνά γυρνάει στο παρελθόν και «λυγίζει» μπροστά στη Μαργαρίτα για το φόνο του εραστή της μητέρας της με το απόσπασμα να προβάλλεται στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» δόθηκε ένα δυνατό spoiler που αφορά την Ιουλία, η οποία μετά το χωρισμό της με το Στάθη, αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον αστυνόμο Κουράκο, ο οποίος, άλλωστε την πολιορκεί καιρό τώρα. Όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν, όμως, δε θα αργήσει η στιγμή που θα τους δει ο Στάθης και η αντίδρασή του θα είναι απρόβλεπτη. 

Τέλος, σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ο «Ιάκωβος» Στέφανος Κυριακίδης, αποκάλυψε ότι ο Ιάκωβος θα είναι εκείνος που θα ξεσκεπάσει την πλεκτάνη που έχει στηθεί σε βάρος της Μυρτάλης: «Ήρθα να ανακατέψω τα πράγματα. Θα δώσω τη λύση στην περίπτωση της διαθήκης. Θα βρω ποιος το έχει κάνει»!

«Η Γη της Ελιάς» κάθε Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA