Μενού
  • Α-
  • Α+

Εδώ και περίπου δύο μήνες η συζήτηση για τους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα των Διασήμων του φετινού Survivor έχει πάρει «φωτιά». Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί, και η ομάδα του δημιούργησαν μια λίστα με όλα τα πιθανά ονόματα της εγχώριας showbiz, που θα μπορούσαν να βρεθούν στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πρόταση του Ατζούν στη Λίλα Κουντουριώτη για το ριάλιτι επιβίωσης

Μετά και την επιτυχία της περσινής σεζόν άλλωστε και το μπουστάρισμα στις καριέρες κάποιων (βλέπε Τριαντάφυλλος) θεώρησαν πως το να πείσουν μερικούς Έλληνες celebrities να μπουν στο παιχνίδι, θα ήταν εύκολη υπόθεση. Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα είχαν στο μυαλό τους. Τον τελευταίο καιρό τα «όχι» στα τηλεφωνήματα του Ατζούν έχουν πέσει «βροχή».

Γιατί κανείς δεν θέλει να αφήσει την Αθήνα και να μετακομίσει στις παραλίες της Καραϊβικής; Καλή ερώτηση. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ρεπορτάζ έχουν ήδη απαντήσει αρνητικά στην παραγωγή του Survivor, η Βίκυ Κάβουρα, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Ηλίας Βρεττός, ο Πέτρος Ίμβριος, η Κατερίνα Λιόλιου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Λίλα Κουντουριώτη, η Χρύσπα, ο Χρήστος Χολίδης και άλλοι. 

Όσα ονόματα βρισκόντουσαν στις πάνω γραμμές της λίστας του Τούρκου παραγωγού φαίνεται πως έχουν ήδη σβηστεί, με αποτέλεσμα να καταφεύγει πλέον σε δεύτερες και τρίτες επιλογές, καθώς τα περιθώρια στενεύουν. Από την άλλη, προσπαθεί με κάθε τρόπο, ακόμα και με πενταψήφια νούμερα την εβδομάδα, να κάνει κάποιους celebrities να πουν το πολυπόθητο «ναι», όπως για παράδειγμα συμβαίνει στην περίπτωση του Χρήστου Χολίδη. 

https://www.instagram.com/p/CQ60BhrgYAu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλα αυτά έχουν καθυστερήσει το κλείσιμο του φετινού ρόστερ της ομάδας Διασήμων, ενώ ταυτόχρονα έχουν ανεβάσει και τις οικονομικές απαιτήσεις των celebrities, οι οποίοι πιέζουν κι αυτοί με τη σειρά τους -και δικαιολογημένα- τον Ατζούν. Η αλήθεια είναι πως η φετινή σεζόν του Survivor μοιάζει «καταραμένη». Το είχαμε δει να συμβαίνει και μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου στον ΣΚΑΪ

Η δεύτερη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης δεν σημείωσε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, με το κοινό να βαριέται εύκολα. Να προσθέσουμε στην εξίσωση, πως η περσινή επιτυχία του παιχνιδιού οφείλεται και στην καραντίνα, με τον κόσμο να μένει σπίτι και να μην έχει πολλές επιλογές διασκέδασης.

Φέτος τα πράγματα -τουλάχιστον μέχρι τώρα- είναι διαφορετικά. Δεν έχουμε lockdown, δεν έχει κλείσει κάποιο βαρύ όνομα για το Survivor, ακούγεται πως το παιχνίδι θα κρατήσει πολύ περισσότερο χρονικά, καθώς επίσης πως θα δοθεί έμφαση περισσότερο στο κομμάτι του ριάλιτι, παρά στο αγωνιστικό μέρος. 

Πώς να πειστούν μετά και οι Έλληνες celebrities;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA