Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια κίνηση - ματ θα προχωρήσει ο Μάνος, στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς», όταν θα προτείνει στη Μυρτάλη να της παραχωρήσει το 25% της περιουσίας, δηλαδή το μερίδιό του.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξης βγαίνει από την ψυχιατρική κλινική

Η Μυρτάλη, όμως, απορρίπτει την πρότασή του λέγοντάς του πως το δικαστήριο θα αποφασίσει τι δικαιούται από την περιουσία των Βρεττάκων χωρίς να του αφήνει περιθώρια για περαιτέρω συζήτηση.

Βέβαια, η χρονική στιγμή που κάνει αυτή την πρόταση ο Μάνος δεν είναι τυχαία αφού ξέρει ότι σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι η Αντιγόνη είναι κόρη του Ισίδωρου, θα αποκτήσει μερίδιο και εκείνη στην περιουσία της οικογένειας.

Από την άλλη, ο κλοιός στενεύει γύρω από τη Βασιλική αφού δεν μπορεί για πάντα να κρατάει κρυφή την εγκυμοσύνη της από το Στάθη και την Αρετή, η οποία, μάλιστα, θα υποψιαστεί ότι η κόρη της είναι έγκυος όταν θα ανακαλύψει ότι παίρνει σίδηρο και βιταμίνες με τον Στάθη να θέλει να την πάει υποχρεωτικά για τεστ εγκυμοσύνης.

Εκτός από τον Φίλιππο, η μόνη που ξέρει για την εγκυμοσύνη είναι η Μυρτάλη, η οποία θα της μαρτυρήσει ότι η Αρετή τα έχει καταλάβει όλα και έτσι, η Βασιλική θα το σκάσει στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ωστόσο, ο Φίλιππος θα μένει για λίγο ακόμα στη Μάνη, ώστε να μην προδοθούν και θα την ακολουθήσει αργότερα. Όταν η Βασιλική θα επικοινωνήσει, τελικά, με τους γονείς της, η αντίδραση του Στάθη δε θα είναι καθόλου καλή.

«Η Γη της Ελιάς» κάθε Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA