Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Φάρμα επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση, με το ριάλιτι του ANT1 να κάνει πρεμιέρα το απόγευμα του Σαββάτου (4/12) και το κοινό να παίρνει μια πρώτη γεύση από το τι θα παρακολουθήσει φέτος. Η ζωή στο αγρόκτημα, οι καθημερινές δουλειές, καθώς επίσης και οι δοκιμασίες είναι από τα highlights του παιχνιδιού, με τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και ολόκληρη την παραγωγή να έχουν ετοιμάσει κάτι αρκετά ενδιαφέρον. 

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Αυτοί είναι οι 18 παίκτες του ριάλιτι του ANT1

Την ίδια ώρα, όμως, η Φάρμα παίζεται και στη γειτονική μας Βουλγαρία και οι δοκιμασίες των παικτών είναι το κάτι άλλο. Μόνο που απ' ότι είδαμε, εκεί η παραγωγή δεν αστειεύεται και έχει βάλει στόχο να εξαντλήσει τους παίκτες, που συμμετέχουν. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως οι δοκιμασίες του ριάλιτι έχουν γίνει πιο δύσκολες και κουραστικές, ακόμη κι από αυτές τους Survivor.

Τι εννοούμε; Στην έβδομη σεζόν της Fermata, λοιπόν, όπως λέγεται το παιχνίδι στα βουλγαρικά (γράφεται Фермата) βλέπουμε τους παίκτες να μπαίνουν σε μια τεράστια εξωτερική αρένα (κι όχι σε αχυρώνα), η οποία είναι γεμάτη με κάθε λογής εμπόδια. 

https://www.youtube.com/watch?v=6_t3ezPxylQ

Οι μονομάχοι καλούνται να κόψουν, να κουβαλήσουν, να τρέξουν, να σηκώσουν ή να σπρώξουν αντικείμενα, διανύοντας μεγάλες αποστάσεις κάθε φορά, κάτι που όπως είναι λογικό του εξουθενώνει. Μάλιστα, σε μια δοκιμασία τους είδαμε να κόβουν ξύλα και να σχηματίζουν ένα σταυρό, φτιάχνοντας ουσιαστικά έναν τάφο!

https://www.youtube.com/watch?v=QJaw_5jHsL4

Η δοκιμασία ήταν τόσο κουραστική, που στο τέλος οι παίκτες έπεφταν ο ένας μετά τον άλλο στο χορτάρι εξαντλημένοι.

Παράλληλα, σε άλλη δοκιμασία τους είδαμε να κρατιούνται ανάποδα από έναν κορμό μέχρι τελικής πτώσης. 

Τι αγρότες είναι αυτοί;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA