Μενού
  • Α-
  • Α+

Δυναμική είσοδο έκανε ο Πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στη «Φάρμα» του ANT1 το βράδυ του Σαββάτου (4/12), ο οποίος εισήλθε στο αγρόκτημα μέσα σε στρατιωτικό όχημα και φορώντας στρατιωτική παραλλαγή

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Οι δύσκολες δοκιμασίες του βουλγαρικού ριάλιτι φτάνουν τους παίκτες στα όριά τους

«Μπαίνω στη Φάρμα γιατί μου αρέσει να τολμώ με πίστη και θέλω να δείξω για άλλη μια φορά τον αληθινό Παναγιώτη», δήλωσε.

Στη συνέχεια του επεισοδίου και με αφορμή το πάτημα των σταφυλιών που ανέλαβαν οι παίκτες, συμπλήρωσε πως: «ένιωσα ότι είμαι σαν ένας πλανητάρχης και πατάω τους πλανητάρχες σε όλο τον κόσμο όχι ότι είναι και το καλύτερο. Ένιωσα ειλικρινά κάτι διαφορετικό, δεν μπορώ να δώσω ακόμα την ερμηνεία ήταν μια ηδονή διαφορετική για μένα». 

«Ήθελε να μπει στη Φάρμα εδώ και ενάμιση μήνα», αποκάλυψε στην εκπομπή «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη ο αδερφός του, Διονύσης Ψωμιάδης και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που ο Πρώην Περιφερειάρχης θα μπορέσει να αναδείξει μέσα από τη «Φάρμα» ποιος είναι στα αλήθεια.

«Επιτέλους αναδεικνύονται κάποια πρόσωπα που το αξίζουν, είναι αγαπητός, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ, είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, εάν πίστευε κανείς πως ο αδερφός του Παναγιώτη Ψωμιάδη θα παρακολουθεί πιστά το ριάλιτι του ANT1, εκείνος ήταν κάθετος: «ούτε Φάρμα θέλω να δω ούτε πολλούς ανθρώπους που έχει εκεί». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA