Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει άγχος, καθώς είναι υποψήφιος για αποχώρηση στη «Φάρμα». Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, απευθυνόμενος στην αρχηγό της ομάδας, Αθανασία Τσουμελέκα, την παρότρυνε να μην την «μπαίνει» στον Γαρδέλη, γιατί είναι... σοφός. «Το πρωί σηκώθηκε και μίλησε στον Δία, άλλο πάλι κι αυτό» για να μπει εν συνεχεία ο Γαρδέλης στη συζήτηση και να απαντήσει... 

Διαβάστε ακόμη: Γωγώ Τσαμπά: Θα πήγαινα στο Survivor, αν δεν υπήρχαν προβλήματα υγείας

«Ξέρεις τι ωραία είναι η προσευχή στον Δία;», ρώτησε ανοιχτά ο Γαρδέλης για να την απαγγείλει μερικά δευτερόλεπτα μετά. «Ρίζα της θάλασσας, πνοή των πάντων, Ζευ», είπε ο Γαρδέλης και κοίταξε τον ουρανό. «Καλά τα λες, αλλά δεν σε καταλαβαίνω. Σφίξε τις βίδες, προσαρμόσου, δεν θέλω να μιλάω μαζί σου», του εξήγησε ο πρώην περιφερειάρχης.  Ο Σταμάτης Γαρδέλης περνά δύσκολες ώρες στο παιχνίδι, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την Αναστασία Γκερκελίζου στο παιχνίδι αποχώρησης. Οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν μετά το σχόλιο «Έλληνες είναι όσοι έχουν ρίζες εδώ», το οποίο έκανε την Αναστασία να βάλει τα κλάματα.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν πήρε τόσο καλά τις δικαιολογίες των συμπαικτών του και είπε: «Μπορείς να βγει κερδισμένος και αυτός που χάνει. Αν δεις τα βίντεο όλα με τα παιδιά, είστε εκτός θέματος. Δεν είμαστε εμείς για το παιχνίδι. Διαισθανόμουν και τα καρφιά που έρχονταν και ήξερα πως θα είμαι μονομάχος… Με είπαν μεγάλο τεμπέλη, ότι κοιμάμαι μέσα στα γουρούνια και είμαι μέσα στην μπίχλα, ότι δεν δουλεύω και έχω σπάσει εκατό πέτρες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA