Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε αδιέξοδο θα βρεθεί η Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς». όταν θα αποκαλυφθεί το σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν σχετικά με τον σύντροφο της Μαρίας (Μάρω Κοντού) και τη δολοφονία του, σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Διαβάστε ακόμη: Άντζελα Γκερέκου: Η «Αθηνά» από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» μας συστήνει τη μητέρα της

Μέχρι στιγμής μόνο η Μαργαρίτα (Λυδία Κονιόρδου) γνωρίζει όλη την αλήθεια γύρω από τις επαναλαμβανόμενες απόπειρες που είχε κάνει εκείνος να βιάσει την Αθηνά όταν εκείνη ήταν έφηβη, αλλά και ότι η Μαρία πήρε πάνω της το φόνο για να προστατέψει την κόρη της. 

Τώρα, όμως, το σκοτεινό μυστικό της Μαρίας θα διαρρεύσει σε όλη την Αρεόπολη με αποτέλεσμα η Αθηνά να φύγει εν μια νυκτί κυριολεκτικά σαν κυνηγημένη, αφού η φήμη της θα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και να αναζητήσει καταφύγιο στην Αθήνα στη μητέρα της. 

Μάλιστα, θα αποφασίσει να μεταβιβάσει στον Ισίδωρο (Νίκο Γαλανό) το μερίδιό της από την περιουσία και θα τον πάρει τηλέφωνο να του το ανακοινώσει χωρίς να το συζητήσει πρώτα με τη Μαρία γιατί ξέρει ότι η μητέρα της θα την αποτρέψει

Ο Ισίδωρος θα χαρεί που η Αθηνά χάνει τη θέση ισχύος που μέχρι τώρα είχε, αλλά η χαρά θα του βγει ξινή την ίδια νύχτα όταν ληστές θα εισβάλουν σπίτι του και θα φερθούν πολύ βίαια σε εκείνον και την Ιουλία και τα πράγματα θα πάρουν μια απρόβλεπτη τροπή στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA