Μενού
  • Α-
  • Α+

Για άλλη μια φορά η μυθοπλασία αποδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της prime time ζώνης αφού το βράδυ της Πέμπτης (9/12) «Σασμός», «Άγριες Μέλισσες» και «Η Γη της Ελιάς» μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική σκηνή της αυτοκτονίας του Λευτέρη αποθεώθηκε στο Twitter

Το συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» με την αστυνομία να κάνει έρευνες στα σπίτια των Σταματάκηδων για το όπλο με το οποίο σκότωσε ο Μαθιός το Στεφανή χάρισε διπλή πρωτιά στη σειρά του Alpha τόσο σε νεανικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο

Αναλυτικότερα, στο δυναμικό κοινό, ο «Σασμός» σημείωσε 29,4%, το «Ράδιο Αρβύλα» με 24,1% και οι «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 με 24%. Ακολούθησε η σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Mega με 18,2% και το «The Bachelor» με ποσοστό 11,1%.

Στο γενικό σύνολο, ο «Σασμός» συγκέντρωσε 28% και οι «Άγριες Μέλισσες» 26,5%, ποσοστό αρκετά ανεβασμένο συγκριτικά με τα νούμερα που σημειώνει η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 κατά την τρίτη σεζόν προβολής της. Η ανατριχιαστική σκηνή της αυτοκτονίας του Λευτέρη, τον οποίο βρίσκει κρεμασμένο η μητέρα του, Ζωή, συγκλόνισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι αποθέωσαν τους συντελεστές της σειράς στο Twitter.

Στην τρίτη θέση της κατάταξης στην ίδια κατηγορία κοινού βρέθηκε η σειρά «Η Γη της Ελιάς» βρέθηκε με 24,3%, ενώ ακολούθησαν το «Ράδιο Αρβύλα» με 20,4% και το «The Bachelor» με 13%.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA