Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία γκάφα που... θα μείνει στην ιστορία υπέπεσε ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του «The Voice» που μεταδόθηκε live το Σάββατο (11/12). Ο παρουσιαστής μπέρδεψε τις διαγωνιζόμενες Νάνσυ Βέλλη και Ελένη Ολυμπίου, που βρέθηκαν αντιμέτωπες για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαβάστε ακόμη: Σταμάτης Σπανουδάκης στο «Σπίτι με το Mega»: «Πάντα κυνηγώ το άπιαστο όνειρο» - Αποθέωση στο Twitter για τη μαγική βραδιά

Το τηλεοπτικό κοινό είχε ψηφίσει υπέρ της Ελένης και ο Γιώργος Λιανός γύρισε προς την Νάνσυ και τη συνεχάρη για τη... νίκη της. Στη συνέχεια υπήρξε παγωμάρα, με το Γιώργο Λιανό να αυτοσαρκάζεται για το λάθος του, λέγοντας πως «συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές μεταδόσεις».

«Συγχαρητήρια! Θα τα ξαναπούμε το επόμενο Σάββατο! Ναι, το επόμενο Σάββατο στον ημιτελικό» είπε ο ο Γιώργος Λιανός προς την ηττημένη της μουσικής μονομαχίας, πριν ο Σάκης Ρουβάς τον διορθώσει. «Νομίζω πως έχω γράψει τηλεοπτική ιστορία με αυτό», τόνισε ο Γιώργος Λιανός, που στη συνέχεια «εξομολογήθηκε» στο κοινό. «Έχω ένα μονιτοράκι απέναντί μου, το οποίο είχε ανάποδα τις φωτογραφίες (σ.σ. της Ελένης και της Νάνσυς)», είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA