Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και πέρασε μισή ώρα από τη στιγμή που ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, αμέσως μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, ο παρουσιαστής της εκπομπής επέστρεψε στο θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με αυτή τη διάθεση τι εκπομπή να κάνουμε. Δεν θα υπάρξει το Βινύλιο της Παρασκευής που ήταν προγραμματισμένο για αυτή την Παρασκευή.

Είχαμε σκοπό να κάνουμε ένα πάρτι, αλλά για ποιο πάρτι να μιλήσουμε. Ούτε στο σημερινό Ράδιο Αρβύλα δεν μπορούμε καλά καλά να ανταποκριθούμε», τόνισε και επανέλαβε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του διακατέχονται από το αίσθημα του θυμού, όπως είπε και συνέχισε «Εάν δεν μπορούμε να το ευχαριστηθούμε δεν έχει κανένα νόημα. Ό,τι κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια γίνεται πρώτα με χαρά και με ικανοποίηση για αυτό που κάνουμε. Τώρα, δεν υπάρχει αυτό οπότε δεν μπορούμε και να σας παρουσιάσουμε κάτι που δεν θα ευχαριστηθείτε ούτε εσείς».

«Είμαστε σε μια θέση που καλούμαστε και εμείς οι ίδιοι να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Είμαστε ιδιαίτερα φορτισμένοι και συγχυσμένοι. Είναι θυμός, είναι λίγο από όλα. Και μέσα σε όλα αυτά πρέπει να αντιμετωπίσουμε και όλους αυτούς του εξυπνάκηδες του διαδικτύου που θα βγουν και θα πουν τα δικά τους», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέλος από το Ράδιο Αρβύλα - Σάλος με την καταγγελία πρώην συντρόφου του

Το πρώτο live αντίο του Αντώνη Κανάκη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Στην έναρξη της εκπομπή της Δευτέρας (13/12), ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε μεταξύ άλλων στον «αέρα» του ΑΝΤ1: «Είναι μια πάρα πολύ παράξενη μέρα για το Ράδιο Αρβύλα, μία από τις πιο δύσκολες, δυσάρεστες που έχουμε βιώσει. Το Ράδιο Αρβύλα είναι αγάπη, επικοινωνία, ανθρωπιά και χαιρόμαστε γι αυτό. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση, είμαστε όλοι σε σύγχυση.

Σήμερα τηλεφώνησα στον Κωστάκη νωρίς το μεσημέρι για να του υπενθυμίσω να βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα background. Ο Κωστάκης μου είπε πως εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στα social δημοσίευμα πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι το οποίο δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα κάτι που σαν εκπομπή το πολεμάμε. Εκανε κάτι σε μία κοπέλα και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας χωρίς τη συγκατάθεση και πήγανε στα δικαστήρια στην αρχή αλλά μετά δεν πήγανε στα δικαστήρια. Σημασία έχει πλέον το ηθικό κομμάτι».

Σερβετάς για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Τη στήριξή μας στο κορίτσι

«Σήμερα το μάθαμε, εχθές, σε δύο χρόνια... Το ίδιο θα κάναμε. Τη στήριξή μας στο κορίτσι», ανέφερε από την πλευρά του ο Γιάννης Σερβετάς. «Είμαστε και γονείς ξέρετε, εγώ είμαι 47 έχω 2 κόρες, δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό μου σαν πατέρας. Βρέθηκα στην παράξενη θέση να πάρω την κόρη μου 21 ετών τηλέφωνο να της πω θα διαβάσεις αυτό και αυτό και της είπα να μην επηρεαστείς πως ο πατέρας σου μπορεί να γνώριζε κάτι και να μην έκανε τίποτα. Όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους 2 που είμαστε μαζί», είπε ο Χρήστος Κιούσης.

Η καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Τι προηγήθηκε; Την Δευτέρα (13/12) μέσω του Twitter έγινε γνωστή μια άγνωστη υπόθεση μέχρι σήμερα που αφορούσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο των Ράδιο Αρβύλα. Σύμφωνα με καταγγελία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, μία πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου, τον κατηγορεί ότι διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες της σεξουαλικού περιεχομένου σε γνωστά σάιτ πορνό, χωρίς την άδειά της. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, η υπόθεση έχει φτάσει στα δικαστήρια και τον Φεβρουάριο του 2022 αναμένεται να εκδικαστεί, καθώς είχε αναβληθεί τον Σεπτέμβριο του 2021.

Τέλος από το Ράδιο Αρβύλα

Το τέλος από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, είχε ουσιαστικά έρθει, αμέσως μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του στο Διαδίκτυο. Η καταγγελία είχε να κάνει σχετικά με διαρροή προσωπικών στιγμών της πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. Πληροφορίες του Reader ανέφεραν και επιβεβαιώθηκαν από την έναρξη της εκπομπής ότι τα μέλη του «Ράδιο Αρβύλα» δεν γνώριζαν το παραμικρό για την υπόθεση αυτή και ενημερώθηκαν μέσω Twitter για το όλο περιστατικό. Οι πρωταγωνιστές έμειναν έκπληκτοι από την εν λόγω καταγγελία και 3 περίπου ώρες πριν την έναρξη της εκπομπής στον ΑΝΤ1 θα είχαν συνάντηση προκειμένου να δουν τι ακριβώς συμβαίνει με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA