Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος αποτελεί από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, λόγω καταγγελίας πρώην συντρόφου του στο Διαδίκτυο. Η καταγγελία έχει να κάνει σχετικά με διαρροή προσωπικών στιγμών της πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. Πληροφορίες του Reader ανέφεραν και επιβεβαιώθηκαν από την έναρξη της εκπομπής ότι τα μέλη του «Ράδιο Αρβύλα» δεν γνώριζαν το παραμικρό για την υπόθεση αυτή και ενημερώθηκαν μέσω Twitter για το όλο περιστατικό. Οι πρωταγωνιστές έμειναν έκπληκτοι από την εν λόγω καταγγελία και 3 περίπου ώρες πριν την έναρξη της εκπομπής στον ΑΝΤ1 θα είχαν συνάντηση προκειμένου να δουν τι ακριβώς συμβαίνει με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η καταγγελία για revenge porn - Τι έγινε με το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα

Αρχικά, υπήρχε η σκέψη ακόμα και για επίσημη ανακοίνωση πριν την εκπομπή, ωστόσο τελικά σε συνεργασία τα εναπομείναντα μέλη του Ράδιο Αρβύλα αποφάσισαν να ανακοινώσουν την απόφασή τους στο ξεκίνημα της εκπομπής. Οπως και έγινε. Ο Αντώνης Κανάκης φανερά επηρεασμένος, σχεδόν δακρυσμένος, ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι εδώ και τόσα χρόνια οι άμεσοι συνεργάτες δεν γνώριζαν το παραμικρό για την υπόθεση αυτή. Προφανώς οι Ράδιο Αρβύλα καταδίκασαν το γεγονός, εξέφρασαν τη στήριξή τους στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου και κατέληξαν με το ότι διακόπτουν οριστικά τη συνεργασία με τον επί χρόνια συνεργάτη τους. Είναι χαρακτηριστικό πως από τους τίτλους έναρξης της εκπομπής είχε ήδη αφαιρεθεί το όνομα του μέλους εδώ και πολλά χρόνια του τιμ της εκπομπής, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για το «διαζύγιο» με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Αναλυτικά, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε στον «αέρα» του ΑΝΤ1 στην έναρξη της εκπομπής: «Είναι μια πάρα πολύ παράξενη μέρα για το Ράδιο Αρβύλα, μία από τις πιο δύσκολες, δυσάρεστες που έχουμε βιώσει. Το Ράδιο Αρβύλα είναι αγάπη, επικοινωνία, ανθρωπιά και χαιρόμαστε γι αυτό. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση, είμαστε όλοι σε σύγχυση. 

Σήμερα τηλεφώνησα στον Κωστάκη νωρίς το μεσημέρι για να του υπενθυμίσω να βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα background. Ο Κωστάκης μου είπε πως εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στα social δημοσίευμα πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι το οποίο δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα κάτι που σαν εκπομπή το πολεμάμε. Εκανε κάτι σε μία κοπέλα και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας χωρίς τη συγκατάθεση και πήγανε στα δικαστήρια στην αρχή αλλά μετά δεν πήγανε στα δικαστήρια. Σημασία έχει πλέον το ηθικό κομμάτι. 

Κλείσαμε το τηλέφωνο με τον Κώστα πιστεύαμε ότι ήταν από τα γνωστά του διαδικτύου που ο καθένας λέει ότι θέλει. Ασχολήθηκα για να δω τι πραγματικά συμβαίνει και όντως υπήρχε η ιστορία. Χρειάστηκα ώρες για να διαχειριστώ αυτό που έγινε. Επικοινώνησα με τον Στάθη να του ανακοινώσω την απόφαση όλων μας πως διακόπτουμε τη συνεργασία και πως δεν μπορεί να είναι κομμάτι τον Ράδιο Αρβύλα.

Του εξέφρασα τη λύπη και τον θυμό μου για το γεγονός ότι υπήρχε μία τόσο σοβαρή υπόθεση και δεν μας ενημέρωσε από την αρχή για κάτι που μας αφορά όλους. Είμαστε οικογένεια, είμαστε μαζί χρόνια ατελείωτα. Μας αφορά σε όλα τα επίπεδα. Περισσότερο νοιάζομαι για το ανθρώπινο κομμάτι δεν γίνεται να έχεις κάνει όλα αυτά και να μην έχεις ενημερώσει. 

Είμαστε σε μία θέση που θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας στην κοπέλα γι αυτό που βίωσε. Ευτυχώς στην εποχή μας αρχίζουμε ως άνθρωποι αυτά να τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Έχουμε τεράστια λύπη για τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια και μπήκε στη διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο. Η ουσία είναι ότι ενημερώνουμε και εσάς πλέον ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι στο Ράδιο Αρβύλα. Σήμερα υπήρχαν διάφορες συμβουλές, παροτρύνσεις, να γράψουμε ανακοίνωση. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Για εμάς το θέμα είναι ηθικό και ανθρώπινο. Νιώθουμε πληγωμένοι. Δεν ξέρω πως θα γίνει τώρα, το Ράδιο Αρβύλα είναι μια εκπομπή ψυχολογίας». 

Σερβετάς για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Τη στήριξή μας στο κορίτσι

«Σήμερα το μάθαμε, εχθές, σε δύο χρόνια... Το ίδιο θα κάναμε. Τη στήριξή μας στο κορίτσι», ανέφερε από την πλευρά του ο Γιάννης Σερβετάς. «Είμαστε και γονείς ξέρετε, εγώ είμαι 47 έχω 2 κόρες, δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό μου σαν πατέρας. Βρέθηκα στην παράξενη θέση να πάρω την κόρη μου 21 ετών τηλέφωνο να της πω θα διαβάσεις αυτό και αυτό και της είπα να μην επηρεαστείς πως ο πατέρας σου μπορεί να γνώριζε κάτι και να μην έκανε τίποτα. Όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους 2 που είμαστε μαζί», είπε ο Χρήστος Κιούσης

Η καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Τι προηγήθηκε; Την Δευτέρα (13/12) μέσω του Twitter έγινε γνωστή μια άγνωστη υπόθεση μέχρι σήμερα που αφορούσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο των Ράδιο Αρβύλα. Σύμφωνα με καταγγελία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, μία πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου, τον κατηγορεί ότι διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες της σεξουαλικού περιεχομένου σε γνωστά σάιτ πορνό, χωρίς την άδειά της. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, η υπόθεση έχει φτάσει στα δικαστήρια και τον Φεβρουάριο του 2022 αναμένεται να εκδικαστεί, καθώς είχε αναβληθεί τον Σεπτέμβριο του 2021. 

Αναλυτικά η καταγγελία, όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο:

«Ακολουθεί η καταγγελία μιας κοπέλας, που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό της περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε.  Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση εκείνος την προσέγγισε ερωτικά με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα από το χωρισμό τους ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση τον τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν τρία βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου στις 300).  Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο ένα βίντεο με την κοπέλα. 

Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε την σύλληψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόννησο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση της κατηγορίας εις βάρους του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Επιπλέον σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει έως σήμερα.  Ύστερα από ένα χρόνο μετά τη μήνυση επικοινώνησε μαζί της, εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει την μήνυση εις βάρος του.

Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να την βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι θα ήθελε να την παντρευτεί. Εν τέλη σε μια δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μια κοπέλα που γνώρισε πριν από 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μια υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος. 

https://twitter.com/George_G_Geef/status/1470338545315368967?ref_src=twsrc^tfw

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη, ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από την δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και τρία χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA