Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν διάγει και τις καλύτερες ώρες και μέρες του στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, τη «Φάρμα», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, καθώς μετά το ξέσπασμά του σχετικά με τα πρόσωπα που του λείπουν, ήρθαν και οι επικρίσεις από αντιπάλους του. Ετσι, η συζήτηση άναψε για τα καλά και στο στόχαστρο του Δήμου Περπερίδη βρέθηκε ο βορειοελλαδίτης πολιτικός.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η επιχείρηση στην Αλόννησο και τα κρύα ανέκδοτα στους Ράδιο Αρβύλα

Ο ίδιος συζητώντας με τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη, εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και για τον λόγο που θεωρεί πως πρέπει να αποχωρήσει από το αγρόκτημα: «Είναι ένα παιχνίδι και κάποιοι κυνηγούν τα όνειρά τους. Μην το βλέπεις έτσι κι είσαι χαλαρός. Κάποιοι θέλουν να κάνουν πράγματα από το αυτό το παιχνίδι. Καταλαβαίνεις τι σου λέω; Αν δεν φύγει ο Παναγιώτης ποιος θα φύγει;

Γιατί να φύγω εγώ ρε φίλε που είμαι άσημος, διεκδικώ κάτι από το παιχνίδι και μην φύγει ένας που είναι 73 χρονών και αποδεδειγμένα δεν θα φτάσει στον τελικό; Δεν έχει να διεκδικήσει τίποτα. Να τα παίρνουμε ίσιωμα».

Ο Παναγιωτης Ψωμιάδης, πάντως, σε ένα δικό του ξέσπασμα που προηγήθηκε μια μέρα πριν, είχε πει μιλώντας κατά τη διάρκεια του χθεσινού βραδινού: «Μου έλειψε η ανθρώπινη επαφή, οι συνεργάτες μου, οι φίλοι μου αλλά πάνω από όλα η γυναίκα μου και οι κόρες μου» και άρχισε να βουρκώνει.

Ο τσακωμός της Σάσα Μπάστα με Χριστιάννα και Κουτσαβάκη

Ενας μικρός χαμός ακολούθησε, όμως και ανάμεσα στις ομάδας, καθώς οι παίκτες φαίνεται πως έχουν πολλά να χωρίσουν. Πρωταγωνιστές του επεισοδίου η Σάσα Μπάστα, η Χριστιάννα Σμαραγδή, αλλά και ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης, οι οποίοι λογομάχησαν για το γεγονός ότι οι παίκτες εκφράζονται δημοσίως αρνητικά κατά αντιπάλων. Και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Σάσα Μπάστα: «Τι είναι αυτά τα πράγματα, να κάθεστε και να λέτε κουβέντες του τύπου... ''Εκεί μέσα χάθηκε, δεν υπήρχε συμπαίκτης, υπήρχε μόνο αντίπαλη ομάδα του τύπου, ''τα έχεις παραδώσει'', δεν υπάρχουν αυτά». 

Χριστιάννα Σμαραγδή: «Τι λές μωρέ Σάσα, εσύ κάτι θέλεις να πεις τώρα απλά για να το πεις. Χειροκροτούσαμε όλες τις ομάδες»

Σάσα Μπάστα: «Κάνεις λάθος»

Χριστιάννα Σμαραγδή: «Εσύ κάνεις, λάθος»

Στη συνέχεια, η Σάσα Μπάστα απευθύνθηκε στον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη, στον οποίο είπε: «Στο είπα εκείνη τη στιγμή, να μην ξαναμιλήσεις για την ομάδα μου», και στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα, η τραγουδίστρια είπε: «Ο Νεόφυτος είναι ένα παιδί που κρατούσε γερά και με αυτά που άκουγε τον έπαιρνε από κάτω, σαν να τελείωνε ένα πράγμα».

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης εναντιώθηκε στη Σάσα Μπάστα, λέγοντας πως όποτε θέλει θα σχολιάζει και θα εκφράζεται ελεύθερα και για την αντίπαλη ομάδα: «Εγώ παιδιά σας το λέω, όποτε θέλω θα το ξανακάνω. Εκανα τον δικό μου ψυχολογικό πόλεμο για να ταράξω την αντίπαλη ομάδα».

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως και άλλοι παίκτες πήραν το μέρος της Σάσα Μπάστα για το γεγονός ότι ακούστηκαν επικριτικά σχόλια του τύπου: «...δεν το έχεις παραιτήσου». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA