Μενού
  • Α-
  • Α+

Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης μετά την καταγγελία για διαρροή προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο. Ο Παναγιωτόπουλος εμφανιζόταν καθημερινά στον ΑΝΤ1, Δευτέρα μέχρι Πέμπτη στο Ράδιο Αρβύλα όπου παρουσίαζε το «κρύο ανέκδοτο της ημέρας» και την Παρασκευή στο Βινύλιο. 

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τελικά η καρδιά ήταν κρύα - Το Twitter για την απομάκρυνση από τους Ράδιο Αρβύλα

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης αντιμετώπιζαν καθημερινά... φρικαρισμένοι τον Παναγιωτόπουλο, προσπαθώντας να προστατευτούν από τα ανέκδοτά του που έκαναν «το σύμπαν να παγώνει». 

«Έχουμε τεράστια λύπη για τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια και μπήκε στη διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο. Η ουσία είναι ότι ενημερώνουμε και εσάς πλέον ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι στο Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης στο επεισόδιο της Δευτέρας (13/12). «Είμαστε οικογένεια, είμαστε μαζί χρόνια ατελείωτα. Μας αφορά σε όλα τα επίπεδα. Περισσότερο νοιάζομαι για το ανθρώπινο κομμάτι», είπε φανερά συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης

Ο Στάθης Παναγιώτοπουλος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αλόννησο, στο νησί που σύμφωνα με την καταγγελία, γνωρίστηκε με την γυναίκα που στη συνέχεια δημοσίευσε προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γεννήθηκε στις 4 Mαρτίου του 1963 στα Γιάννενα και η καταγωγή του είναι από την Αλόννησο. Σπούδασε Aγγλική Φιλολογία στο AΠΘ και αργότερα έπιασε δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία, όπου έμεινε 13 χρόνια μέχρι να παραιτηθεί. Tο 1982 έγραψε βιβλία με θέμα μουσικά συγκροτήματα και το 1983 ξεκίνησε να αρθρογραφεί στο περιοδικό Ποπ + Pοκ. Tο 1986 έκανε για πρώτη φορά εκπομπές στο ραδιόφωνο, κυρίως μουσικές, ενώ έχει μεταδώσει και ματς στην EPA Σπορ. Tο 1988 έκανε για πρώτη φορά τηλεοπτική εκπομπή, είχε την επιμέλεια και παρουσίαση σε εκπομπές όπως «Mεταλλουργείο», «Pαντάρ», «Jammin’», «Tarazza» και άλλες. 

Επίσης, από τον Νοέμβριο του 2002 ως το 2007 διατηρούσε μια χιουμοριστική εκπομπή με τίτλο «Σκυλίσια Μέρα» στον 105.5 Rock της Θεσσαλονίκης. Από το 2005 ως το 2008 παρουσίαζε την εκπομπή μαγειρικής «Νηστικό Αρκούδι» αρχικά στην ΕΡΤ3, στη συνέχεια στη ΝΕΤ. Μέλος των Ράδιο Αρβύλα έγινε τον Απρίλιο του 2008 όπου και ξεκίνησε να συμμετέχει στους «Ράδιο Αρβύλα». Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Λάρισα Εμπιστευτικό», «Poker Face», «Agon» και «Dark Illusion».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA