Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ιωάννης έφυγε από το χωριό του όταν ακόμα ήταν πολύ νεαρός, επέστρεψε στα 40 του χρόνια και από εκείνη την ημέρα προσπαθεί να φτιάξει από την αρχή το καλύβι, όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, που του άφησε ο πατέρας του. Το επάγγελμά του είναι νοσηλευτής και μια τέτοια ανακαίνιση μόνο εύκολη δεν είναι.

Πήγε, όμως, στο Deal έκανε το παιχνίδι της ζωής του και κατάφερε να είναι μόλις ο τρίτος παίκτης που κέρδισε να 60.000 ευρώ.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ο Γιάννης κατάφερε και έβγαζε το ένα μετά το άλλο τα μικρά ποσά και να φέρνει διαρκώς σε δύσκολη θέση τον τραπεζίτη. Στο τέλος είχε μείνει μόνο με μεγάλα ποσά και έδειχνε αποφασισμένος να κάνει το καλύτερο deal. Δεν δελεάστηκε από τις προτάσεις τους τραπεζίτη και αυτό του βγήκε σε καλό αφού έμεινε με τις 40.000 και τις 60.000 ευρώ και εκεί που σχεδόν όλοι θα σταματούσαν, εκείνος συνέχισε και κατέκτησε την κορυφή.

Η ένταση, μάλιστα, της στιγμής ήταν τέτοια που στο τέλος έβαλε τα κλάματα χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που είχε καταφέρει!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA