Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ της Παρασκευής (17/12) στον μεγάλο τελικό του φετινού The Bachelor, ο Αλέξης Παππάς θα επιλέξει την εκλεκτή της καρδιάς του. Στον ημιτελικό, ο πρωταγωνιστής του ριάλιτι του Alpha έδωσε από ένα τριαντάφυλλο στην Αθηνά NY και την Άννα, αφήνοντας εκτός συνέχειας της Γιώτα. Κάτι που την ενόχλησε, με αποτέλεσμα να του επιστρέψει και τα δώρα, που της είχε κάνει νωρίτερα.

Διαβάστε ακόμη: The Bachelor: Άγριος τσακωμός στη βίλα - Γιατί αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς

Το γύρισμα έγινε στη Ρόδο, όπου ο Αλέξης Παππάς πέρασε μία ολόκληρη ημέρα με κάθε μία από τις κοπέλες, ενώ στο τέλος στην Τελετή που διοργανώθηκε αποφάσισε ποιες δύο θα προχωρήσουν στον τελικό του Bachelor.

«Τελικά κατάλαβα ότι ανυπόμονος ήσουν εσύ, όχι εγώ. Αν έβλεπες την άφιξή μου το βράδυ σαν μια όμορφη ταινία θα καταλάβαινες ότι δεν έπρεπε να χειροκροτήσεις. Έπαιξες κι έχασες», είπε η Γιώτα λίγο πριν αποχωρήσει, με τον Παππά να εξομολογείται στην κάμερα πως «δεν περίμενα η Γιώτα να αντιδράσει έτσι. Αυτά είναι κοσμήματα που της τα έδωσα με την καρδιά μου. Τα δώρα δεν επιστρέφονται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA