Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δεύτερο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM πραγματοποιήθηκε απόψε με την Κυβέλη, την Όλγα και τον Κωνσταντίνο να κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model!  

Η μάχη για την βαθμολογία συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του τελικού με τα τρία μοντέλα να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η τέταρτη και καθοριστική δοκιμασία ήταν ένα διαφημιστικό σποτ για premium ποτό, όπου καλούσε τους φιναλίστ να συμμετέχουν σε ένα πολύωρο γύρισμα με πολλά cut, διαφορετικά outfits και σκηνικά, σε μια εντυπωσιακή σύγχρονη βίλα. Τα μοντέλα κρίθηκαν με βάση την κίνηση, την υποκριτική, την έκφραση αλλά και το περπάτημα.

Νικητής, ωστόσο, θα μπορούσε να είναι μόνο ένας και αυτός όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Καράβας, ήταν η Κυβέλη Χατζηευστρατίου που βρέθηκε στην πρώτη θέση και κατέκτησε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Παράλληλα, η Κυβέλη κέρδισε ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels. Η συνεργασία του GNTM με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London συνεχίζεται και προσφέρει ένα συμβόλαιο για το μοντέλο που κατέκτησε τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA