Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου πήρε από νωρίς τον τίτλο της «κακιάς» του φετινού GNTM. Ήταν το μοντέλο, που έκανε από νωρίς το Twitter να ασχοληθεί μαζί με τη συμπεριφορά της, ενώ κατάφερε το βράδυ της Δευτέρας (20/12) να πάρει άλλον έναν τίτλο, αυτόν του καλύτερου μοντέλου της Ελλάδας για το 2021 από το σόου του Star. Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν καταλάβει πως η Κυβέλη θα είναι το φετινό GNTM, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Διαβάστε ακόμη: Κυβέλη - GNTM: Αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με τον Ντίνο - «Ναι είμαστε μαζί»

Όταν το νεαρό μοντέλο έκανε την οντισιόν της για το GNTM είχε ενθουσιάσει τους τέσσερις κριτές. Εμφανίστηκε στην πρώτη πασαρέλα εξαιρετικά διαβασμένη, επιλέγοντας να φορέσει ένα λευκό τοπ, τζιν και ψηλά παπούτσια.

Τα πρώτα «ααα» εντυπωσιασμού, ακούστηκαν αμέσως. «Είμαι 18 χρονών και είμαι από την Κέρκυρα. Μετακόμισα πριν ένα χρόνο για να κυνηγήσω μόνη μου το στόχο μου. Να φτάσω στην κορυφή στο GNTM και γενικά στο χώρο της μόδας. Είμαι 1.74μ. Γενικά προσπαθώ να μην έχω άγχος. Εμπνεύστηκα από τη Λίντα Εβαντζελίστα», είπε η Κυβέλη στις πρώτες της δηλώσεις μπροστά στον Άγγελο Μπράτη, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό. 

«Ωραίο πρόσωπο. Πάρα πολύ ωραία χαρακτηριστικά. Σου ταιριάζει το κοντό μαλλί, βοηθάει. Τα μάτια σου, τα χρώματά σου, το χαμόγελό σου», ακούμε τους κριτές να σχολιάζουν στην Κυβέλη, λίγο πριν πατήσουν ομόφωνα το πράσινο κουμπί του like.

Το μοντέλο από την Κέρκυρα είχε δείξει από την πρώτη στιγμή πως πήγε στο σόου του Star για τη νίκη. Και το κατάφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA