Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Κυριακής (26/12) ένας καινούριος εργάτης, ο Λεωνίδας (Ραφαήλ Καρυωτάκης), πιάνει δουλειά στους ελαιώνες τον Βρεττάκων. Η Μαρία και η Μαργαρίτα παλεύουν να πείσουν την Αθηνά να μην πουλήσει το μερίδιό της στον Ισίδωρο.

Διαβάστε ακόμη: Αφροδίτη Λιάντου - Η Γη της Ελιάς: Το spoiler που έδωσε για τη σχέση Μυρτάλης - Στέφανου

Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Ισμήνη πως έχει έρθει κοντά με τη Χάιδω κι εκπλήσσεται από την αντίδρασή της. Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη και του κάνει πρόταση να γυρίσει στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος αρνείται.

Η Ιουλία με τον Γιώργη αποφασίζουν να κάνουν μια παρανομία. Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για να σκοτώσουν τον Κεφαλά στη φυλακή ήταν ο Ανέστης και βάζει τον Δημήτρη να τον τιμωρήσει.

Παρά τις ενστάσεις της Αθηνάς, η Μαρία βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλάει για το κίνητρο του φόνου. Η Μάρθα δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί το παρελθόν της και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της

«Η Γη της Ελιάς» κάθε Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA