Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν το Survivor 5 κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Λιανός υποσχέθηκε στους τηλεθεατές μεγάλες συγκινήσεις, ανατροπές και παίκτες με τους οποίους σίγουρα όλοι θα βρουν κάποιο στοιχείο να ταυτιστούν. Αποκάλυψε πως με το που έφτασε στον Άγιο Δομίνικο βρήκε πυρετό προετοιμασιών, ενώ χαρακτήρισε το Survivor το «βασιλιά των ριάλιτι επιβίωσης» παγκοσμίως. 

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά πως φέτος υπάρχουν 60 καινούριες θεματικές πίστες με κατασκευή και background που θα εντυπωσιάσει το κοινό και υπόσχονται  πολλές νέες δοκιμασίες και αναμετρήσεις που θα κόψουν την ανάσα. Χαρακτήρισε τους 24 νέους παίκτες «καταπληκτικούς» και πως υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους έντονο, αλλά ότι ταυτόχρονα φέρνουν ένα «ισάξιο αποτέλεσμα» μεταξύ των ομάδων στις μέχρι τώρα δοκιμασίες. 

Ο Γιώργος Λιανός είπε πως έχει ξεχωρίσει ήδη κάποιους παίκτες, αλλά δε θέλησε - για ευνόητους λόγους - να πει ονόματα.  Παραδέχτηκε πως ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να πρωταγωνιστούν στο παιχνίδι και δίνουν το έναυσμα και στους άλλους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Άλλωστε, η φύση του Survivor είναι τέτοια που - λόγω των κακουχιών -  βγάζει το χαρακτήρα του παίκτη στην επιφάνεια και βγαίνουν στοιχεία που μπορεί εκ πρώτης να μη φαίνονται ότι διαθέτει, είπε ο Γιώργος Λιανός.

Τέλος, είπε πως οι 24 νέοι παίκτες φτιάχνουν μόνοι τους το σενάριο του Survivor και υποσχέθηκε πως οι τηλεθεατές σίγουρα θα βρουν κάποιον παίκτη να ταυτιστούν μαζί του αφού από πλευράς casting η παραγωγή έκανε τις σωστές επιλογές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA