Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή (26/12) το Survivor 5 και η πρώτη νύχτα στον Αγιο Δομίνικο ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα των Διασήμων καθώς τα μέλη της δεν μπορούσαν να κοιμηθούν στις σανίδες. Οι Διάσημοι έχασαν και στο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Οι νέοι κανονισμοί είναι απλοί.... θα πεθάνετε όλοι» - Τα πρώτα σχόλια για τους νέους survivors 

Διάσημοι και Μαχητές συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στο συγκεκριμένο συμβούλιο του νησιού τον πρώτο λόγο είχαν οι Διάσημοι οι οποίοι και… ηττήθηκαν για έναν μόλις πόντο στο αγώνισμα ασυλίας και κλήθηκαν να ψηφίσουν ένα μέλος της ομάδας τους. 

Αμέσως μετά από την πρώτη ψηφοφορία για το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει το όνομα του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση. Ο πρώτος Διάσημος υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως έδειξαν οι συμπαίκτες του στο Survivor, είναι ο Βαλάντης. 

Ο εκνευρισμός του Βαλάντη 

Νωρίτερα ο Βαλάντης «κάρφωσε» τον ηθοποιό Γιάννη Χατζηγεωργίου. Αφορμή στάθηκε η πιο ηγετική παρουσία που είχε ο νεαρός ηθοποιός ως προς το χτίσιμο της στέγης. Ειδικότερα, ο Βαλάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να γίνουν τα πράγματα πολύ πολύ γρήγορα νομίζω πως είναι από την πλευρά του Γιάννη. Έχει πανικοβληθεί και το καταλαβαίνω αυτό, προσπαθεί μες στον πανικό του να μιλάει συνεχώς».

«Δίνει εντολές, δηλαδή ένα είδος επιστάτη ο οποίος δεν έκανε και κάτι… Το να λες να κάνουμε αυτό και να κάνουμε το άλλο, είναι πολύ εύκολο! Πράγμα το οποίο κάποια στιγμή με εκνεύρισε. Το να τον ακούω δηλαδή συνεχώς να λέει τι να κάνουμε. Απλά έδινε εντολές και κάποια στιγμή δεν άντεξα και του είπα “Γιάννη σε παρακαλώ, πρέπει να σταματήσεις”. Δεν μπορώ να έχω μια φωνή να λέει και ο ίδιος να μην κάνει κάτι», είπε ο Βαλάντης.

Η δύσκολη νύχτα 

Στο μεταξύ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας φαίνεται να δυσκολεύτηκε την πρώτη νύχτα στον Αγιο Δομίνικο. Ειδικότερα, στην πρεμιέρα του νέου Survivor το βράδυ της Κυριακής, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Ήταν η πιο δύσκολη νύχτα που έχω περάσει ποτέ. Καθ’ ότι δεν είμαι και καθόλου της περιπέτειας, άργησα πάρα πολύ να συνειδητοποιήσω σε αυτό το ταξίδι που ήρθαμε και τι θα ζήσουμε. Άρχισα να το καταλαβαίνω την ώρα που πάτησα το πόδι μου στην άμμο, σε αυτή την παραλία, στο σκοτάδι και μας άφησαν μόνους μας».

«Είμαστε πολύ τυχεροί που δεν έβρεχε! Αλλά το να κοιμάσαι σε μια σανίδα με μια λεπτή κουβέρτα απλά ήταν κάπως δύσκολο. Δεν μπορούσαμε να βολευτούμε, δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε στο πλάι γιατί πονάνε τα κόκαλα οπότε αναγκαστικά ξυπνούσαμε και κοιμόμασταν κατά διαστήματα. Εγώ πρέπει να ξύπνησα τουλάχιστον πέντε, έξι φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας» παραδέχθηκε ο Απόστολος Ρουβάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA