Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντας πρεμιέρα στο κανάλι του ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής (26/12). Μετά από δεκάδες κάστινγκ, η παραγωγή έκλεισε το ρόστερ της φετινής σεζόν, το οποίο βέβαια φαίνεται πως δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα το κοινό.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Οι νέοι κανονισμοί είναι απλοί.... θα πεθάνετε όλοι» - Τα πρώτα σχόλια για τους νέους survivors

Κάπως έτσι θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς τα «μουδιασμένα» νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας του Survivor. Μπορεί το ριάλιτι επιβίωσης να τερμάτισε πρώτο στους πίνακες της τηλεθέασης την Κυριακή, ωστόσο στο γενικό σύνολο σημείωσε ένα 26.8%, ενώ στο δυναμικό -εκεί που στηρίζεται άλλωστε- κατέγραψε 28.1%. Την ίδια ώρα, η Γη της Ελιάς βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής, μιας και σημείωσε 23.8% στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης.

Αξίζει εδώ να πούμε πως την περσινή σεζόν το Survivor είχε κάνει πρεμιέρα με 34% στο γενικό και 34.8% στο δυναμικό, νούμερα σαφώς μικρότερα από εκείνα που είχαμε δει στην πρώτη σεζόν με τον Ντάνο

Όπως και να 'χει πάντως, οι άνθρωποι της παραγωγής του ριάλιτι είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι πως τα νούμερα θα παραμείνουν πάνω από το 20% και ελπίζουν πως θα ξεπερνούν και το 30% τις ημέρες που θα υπάρχει κάποια αποχώρηση. Για να δούμε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA