Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ένταση ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Τάσο Χαλκιά σχολίασαν το πρωί της Τρίτης (28/12) οι πρωινές εκπομπές Happy Day και Mega Καλημέρα με τις απόψεις να διίστανται αφού η πρώτη εκπομπή κατακεραύνωσε την παρουσιάστρια, ενώ η δεύτερη ήταν υποστηρικτική. 

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Χαλκιάς: Τι απάντησε ο γιος του για τον εκνευρισμό του στο Love It της Ιωάννας Μαλέσκου

«Θεωρώ ότι ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη λόγω της καθυστέρησης, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Ιωάννα, είναι μια συνολική διαχείριση που γίνεται και από το κοντρόλ. Βέβαια, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σου επιτρέπει να εκθέσεις το κοντρόλ και να πεις φταίει ο αρχισυντάκτης, ο σκηνοθέτης.

Ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη, αλλά πρέπει σαν παρουσιάστρια όταν βλέπεις ότι ο καλεσμένος σου έχει έναν εκνευρισμό που δικαιολογείται από την καθυστέρηση - δεν την προκάλεσες εσύ, αλλά προκλήθηκε στην εκπομπή σου - κάνε βρε παιδί μου και εσύ λίγο πίσω. Ο κ. Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα τόσα χρόνια στα πλατό. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη, έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τον αέρα του Happy Day του Alpha.

Με τη σειρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου ήταν ακόμα πιο αυστηρή λέγοντας πως η Ιωάννα Μαλέσκου «κάνει ερωτήσεις που δεν καταλαβαίνεις τι λέει. Παίζει να είναι και η χειρότερη συνέντευξη που έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση. Βγήκε η απειρία της ως παρουσιάστρια. Εγώ θα τολμήσω να πω ότι βγήκε και ο χαρακτήρας της Ιωάννας. Δεν αδειάζεις τους συνεργάτες σου».

Από την άλλη, βέβαια, στην εκπομπή Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της κινήθηκαν σε άλλο τελείως πνεύμα λέγοντας πως:

«Η Ιωάννα ήταν ψύχραιμη και ευγενής. Δεν έχει το δικαίωμα η Ιωάννα Μαλέσκου να υπερασπιστεί τον εαυτό της; Οι καλεσμένοι έχουν το δικαίωμα να έχουν νευριάσει για το οτιδήποτε.

Πρέπει όμως να αναλογιστούν ότι κάποια πράγματα πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η εκπομπή για να τα πεις κατευθείαν στον άλλον, όπως έχει συμβεί πολλές φορές σε όλους μας που κάνουμε μια ζωντανή εκπομπή. Όταν γίνεται στον αέρα και ο άλλος θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τοποθετηθεί, να βάλει κι εκείνος τα όριά του μέχρι πού μπορεί να ακούσει γιατί και εκείνος εκτίθεται δημόσια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA