Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε απόψε στο Survivor και Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν σκληρή μάχη για την επικράτηση αφού κανείς δεν ήθελε να χάσει. Οι Διάσημοι, ειδικά, που μετρούσαν δυο ήττες και από την ομάδα τους είναι ήδη υποψήφιοι ο Βαλάντης και η Ελισαβέτ Σπανού.

Στο αγώνισμα τελικά οι Διάσημοι κατάφεραν και έκαναν την ανατροπή, αφού κατάφεραν την πρώτη τους νίκη. Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Μαχητές είχαν ξεκάθαρη άποψη κι όλοι υπέδειξαν έναν, τον Σπύρο Μαρτίκα. Μάλιστα ο ίδιος είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν καθώς θεωρεί πως μπορεί να αντιμετωπίσει στην ψηφοφορία του κοινού τους δύο διάσημους. Από την άλλη δεν ήταν και λίγοι οι συμπαίκτες του που ισχυρίστηκαν ότι το έκαναν γιατί δεν συμφωνούν με αρκετά πράγματα που δεν κάνει για την ομάδα τους.

Κάπως έτσι συμπληρώθηκε η τριάδα των υποψήφιων προς αποχώρηση την οποία αποτελούν ο Βαλάντης, η Ελισάβετ και ο Σπύρος οι οποίοι θα διεκδικήσουν την ψήφο του κοινού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA