Μενού
  • Α-
  • Α+

Η συνεργασία ανάμεσα στη Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, έχει μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, όμως, το τηλεοπτικό τους «διαζύγιο», αλλά και ο τρόπος που επήλθε ο «χωρισμός» συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα.

Ετσι, μετά από αρκετές αναφορές σε γεγονότα που οδήγησαν τη δημοσιογράφο να αποχωρήσει ακόμη και από το επάγγελμά της για κάποιο χρονικό διάστημα, σε νέα τοποθέτησή της, δεν έκρυψε ότι δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ποτέ ξανά με τον κεντρικό παρουσιαστή της επί χρόνια επιτυχημένης πρωινής εκπομπής.  

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε Βαλάντη - «Μην πιάνεις πολύ, θα παρεξηγηθεί ο άντρας μου»

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, η δημοσιογράφος που πλέον εργάζεται στο Mega, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κανείς στο επάγγελμα της δημοσιογραφίας: «Δεν σου ανοίγουν τις πόρτες, ούτε σου στρώνουν τον δρόμο με ροδοπέταλα για να γίνεις δημοσιογράφος. Έχεις να δουλέψεις πάρα πολύ.

«Εχω βιώσει και το εργασιακό bullying»

Να αποδεικνύεις κάθε μέρα ότι αξίζει να είσαι σε αυτή την δουλειά. Υπάρχει και το bullying το οποίο έχω βιώσει με πολύ κακή συμπεριφορά που για πολύ καιρό ανεχόμουν. Εγώ, επειδή έχω πολύ πείσμα έχω καταφέρει να επιβιώσω, χάνοντας κάποια πράγματα από τις επιλογές μου. Όταν είσαι έτοιμος με τον εαυτό σου να αντιδράσεις σε μία κατάσταση, το κάνεις», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εγώ όταν πήρα την απόφαση να παραιτηθώ, πίστευα ότι δεν ξαναβρώ δουλειά. Ας μην έβρισκα», με την μητέρα της να προσθέτει: «Όταν μου είπε "παραιτήθηκα", είπα ζήτω...».

Σε εκείνο το σημείο της έγινε ερώτηση αν θα ξαναπήγαινε να δουλέψει με τον Γιώργο Παπαδάκη, ξεκαθαρίζοντας πως: «Όχι. Πρώτον δεν ξαναξυπνάω πρωί. Δεύτερον δεν θα το ήθελα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA